Σήμερα κάνοντας το 15ήμερο προσκύνημα στα Media Markt
, είδα και δοκίμασα λίγο το PS3. Να λοιπόν οι εντυπώσεις μου από ένα 5λεπτο review
: (Μια στιγμή να βρώ το φτιάρι μου. Που είναι? Α! Νάτο!). Το παιχνίδι που είδα ήταν ένα ραλλάκι. Μάλλον το Ridge Racer. (Αν κάνω λάθος παρακαλώ τους αγαπητούς συνδετημόνες να με διορθώσουν
). Ενώ το μοντέλλο του αυτοκινήτου ήταν πολύ καλό (όχι τέλειο, αλλά πολύ καλό), ο περιβάλλον χώρος μου θύμησε τα γραφικά του Gothic 2. :animeek: ( Και δεν κάνω πλάκα). Η τηλεόραση ήταν μια της σειράς Bravia της Sony, με πολύ μεγάλη διαγώνιο. Δεν ξέρω αν το παιχνίδι ήταν σε αναλυση 1080, (σίγουρα ήταν 720), αλλά λόγω της μέγαλης διαγωνίου και της μικρής απόστασης που έπαιζα, εβλεπα αυτά τα ενοχλητικά σκαλοπατάκια στις υφές, που διορθώνει συνήθως το antialliasing. :icon_cry: Σε κάποια στιγμή έψαξα να δώ μήπως έπαιζα με PS2
, αλλά το gamepad ήταν το sixaxis του PS3 :animeek: Τελικό συμπέρασμα? Με άφησε παγερά αδιάφορο. (Και για να λέμε του στραβού το δίκιο , την ίδια αίσθηση μου είχε αφήσει και το 360. ) Θα ήθελα να δω και ταινία Blu - Ray, στην ίδια τηλεόραση, να δω πως τα πάει και σε αυτόν τον τομέα. Thats all, folks.