exetlaios είπε:Ψιλοάσχετο :
Θυμάστε κάτι ΤΡΑΓΙΚΑ τρίκυκλα αυτοκίνητα ;;;
silkyband είπε:....Μήπως κάτι τέτοιο?
Κωνσταντίνε, με αυτό που γράφεις, ΕΝΑ τρίκυκλο μου έρχεται στο μυαλό.exetlaios είπε:Ψιλοάσχετο :
Θυμάστε κάτι ΤΡΑΓΙΚΑ τρίκυκλα αυτοκίνητα ;;;
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qR3vZpBTaY8]YouTube - Mr. BeanMr. Bean has an apparently permanent feud with the driver of a light blue Reliant Regal Supervan III (registration GRA 26K), which will usually get turned over, crashed out of its parking space and so forth. This conflict originated in the first episode, when the Reliant's driver held the Mini up on the way to a mathematics exam, and subsequently became a running joke throughout the series.
Το παρακάτω άρθρο έχει φωτό από τα τρίκυκλα που κατασκεύαζε η MEBEA και που ήταν τα συνήθη που βλέπαμε στους ελληνικούς δρόμους.The vehicle was also produced under licence in Greece by MEBEA between 1974 and 1978.
Περιγραφικότατος και αναλυτικότατος (όπως πάντα) , φίλε "ψηλέ" !TallMan είπε:Κώστα, με αυτό που γράφεις, ΕΝΑ τρίκυκλο μου έρχεται στο μυαλό
Ναι όντως ήταν Ελληνικής κατασκευής και ειδικότερα συναρμολόγησης. Η Reliant είχε κάνει σύμπραξη με την MEBEA και ορισμένα μοντέλα Reliant συναρμολογούνταν στην Ελλάδα.TallMan είπε:Το παρακάτω άρθρο έχει φωτό από τα τρίκυκλα που κατασκεύαζε η MEBEA και που ήταν τα συνήθη που βλέπαμε στους ελληνικούς δρόμους.
MEBEA
Άρα αυτό που έβλεπα μικρός κοντά στο σπίτι μου, λογικά ήταν ελληνικής κατασκευής...![]()
TallMan είπε:@RetRoPontikas:Thanks fot the info!
@circleag:
Τον έχω δει πολλές φορές στο κέντρο της Αθήνας.
YouTube - Skylos panw se trikiklo sthn athina - MPANANIA
![]()
Η φωτό από εδώ