johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.252
Δύο φίλοι ανακαλύπτουν ενα σκάνδαλο υπεξαίρεσης στην εταιρία που εργάζονται και ως επιβράβευση καλούνται για το Σαββατοκύριακο στο πολυτελές εξοχικό του αφεντικού τους. Ο εργοδότης τους όμως δολοφονείται και κανείς δεν φαίνεται να το ξέρει, εκτός από τις δύο φίλους. Προκειμένου να μην κατηγορηθούν ως ύποπτοι για τη δολοφονία, μεταχειρίζονται το πτώμα σαν μαριονέτα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι καλά και... ζει!
πηγή
Μια ταινία την οποία έχω να δω από τα χρόνια εκείνα. Θυμάμαι να γέλασα τότε πάντως. Δεν ξέρω αν το δω σήμερα πως θα είναι. Υπάρχει και συνέχεια με το Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι 2.
Προβολή συνημμένου 99742
Αλλά και στο επεισόδιο "Ο Μπιμπιτζίδης ζει" από τη σειρά Της Ελλάδος τα Παιδιά.
[edit] αφαίρεση link σε ολόκληρο επεισόδιο: Της Ελλάδος Τα Παιδιά Ε30 O Μπιτζιμπιτζίδης ζεί [/edit]
πηγή
Μια ταινία την οποία έχω να δω από τα χρόνια εκείνα. Θυμάμαι να γέλασα τότε πάντως. Δεν ξέρω αν το δω σήμερα πως θα είναι. Υπάρχει και συνέχεια με το Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι 2.
Προβολή συνημμένου 99742
Αλλά και στο επεισόδιο "Ο Μπιμπιτζίδης ζει" από τη σειρά Της Ελλάδος τα Παιδιά.
[edit] αφαίρεση link σε ολόκληρο επεισόδιο: Της Ελλάδος Τα Παιδιά Ε30 O Μπιτζιμπιτζίδης ζεί [/edit]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: