Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι - Weekend at Bernie's (1989)

johnny19818

Retromaniax Thread Excavator!
Joined
18 Απρ 2010
Μηνύματα
7.711
Αντιδράσεις
1.924
Δύο φίλοι ανακαλύπτουν ενα σκάνδαλο υπεξαίρεσης στην εταιρία που εργάζονται και ως επιβράβευση καλούνται για το Σαββατοκύριακο στο πολυτελές εξοχικό του αφεντικού τους. Ο εργοδότης τους όμως δολοφονείται και κανείς δεν φαίνεται να το ξέρει, εκτός από τις δύο φίλους. Προκειμένου να μην κατηγορηθούν ως ύποπτοι για τη δολοφονία, μεταχειρίζονται το πτώμα σαν μαριονέτα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, ώστε να πιστεύουν όλοι ότι είναι καλά και... ζει!

πηγή

Μια ταινία την οποία έχω να δω από τα χρόνια εκείνα. Θυμάμαι να γέλασα τότε πάντως. Δεν ξέρω αν το δω σήμερα πως θα είναι. Υπάρχει και συνέχεια με το Τρελό Σαββατοκύριακο στου Μπέρνι 2.

Προβολή συνημμένου 99742



Αλλά και στο επεισόδιο "Ο Μπιμπιτζίδης ζει" από τη σειρά Της Ελλάδος τα Παιδιά.

[edit] αφαίρεση link σε ολόκληρο επεισόδιο: Της Ελλάδος Τα Παιδιά Ε30 O Μπιτζιμπιτζίδης ζεί [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω ότι η πρώτη, είχε γίνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Όποτε ακούω το τραγούδι , αυτή την ταινία θυμάμαι..
 
RIO είπε:
Νομίζω ότι η πρώτη, είχε γίνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Όποτε ακούω το τραγούδι , αυτή την ταινία θυμάμαι..
Το τραγούδι εννοείς του Scooter σωστα;
 
Ειναι τοσο παλια;;;!!! :D

Ωραια νεανικη ταινιουλα...
 
Τρελο γελιο δεν εχει αλλα προσωπικα την γουσταρω παρα πολυ και μαλιστα πριν κανα δυο βδομαδες την ξαναειδα και την εχω μαλιστα και σε DVD απο καποια εφημεριδα αλλα δεν θυμαμαι πια ηταν :D
 
Διασκεδαστική ταινιούλα όντως. Περισσότερο γελούσα με τις απίστευτες στάσεις και εκφράσεις που παίρνει το πτώμα-Μπέρνι.
 
Πω...πω τι μου θυμήσατε! Θερινό σινεμαδάκι στο εξοχικό μου (Λούτσα city) σε ηλικία 13 χρονών να πηγαίνουμε τσούρμο καμια ντουζίνα έφηβοι (ή μάλλον προέφηβοι) για να δούμε την ταινία. Προσωπικά μου έχει μείνει η πολυτελέστατη παραλιακή βίλα στην ταινία (καλοκαίρι γαρ και παραλία όταν είδα την ταινία) και οι γκριμάτσες του πτώματος Μπέρνυ ;)
 
Τέλεια ταινία , την είχα δει ως έφηβη και χθες ξανά και έχει τρελό γέλιο! Ταινια με φιλοσοφία 80'ς, το σίκουελ το έχει δει κανείς; Θάλασσα , παραλία, πάρτυ και ένα τρελό σαββατοκύριακο ότι πρέπει για καλοκαιράκι. Το ξανθό αγόρι, o Λάρι στο εργο ήτανε ενα από τα μεγαλύτερα ινδαλματα του 90', huge name.
 
Πίσω
Μπλουζα