Τροποποίηση κουκλών

Artemis

Banned
Joined
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
191
Αντιδράσεις
22
Δε ξερω γιατι αλλα απο τοτε που αρχισα να συλλεγω κουκλες (εκτος bibi bo) της επιλεγω με γνωμονα δυο κριτηρια πρωτον να μην γελανε δηλαδη να μην φαινονται δοντια (δεν πηρα ποτε κουκλα που να γελαει) και δευτερον συνηθως επελεγα μελαχρινες ξανθιες εχω ελαχιστες. Τωρα αυτο που θελω ειναι να μπορεσω να κλεισω το στομα :D της Αριελ κουκλας που εχω. Αυτη οχι απλα γελαει σαν της κλασσικες barbie αλλα κοντευει να της ξυλοθει η μασελα και αυτος ειναι ο λογος που την εχω παντα παραπεταμενη. Επειδη ομως αποφασισα μετα απο ενα video που ειδα που παρεθεσε ο El_Greco_Fanatic στο θεμα <> μιας βραζιλιανας που ειχε φτιαξει ενα χωρο για τις κουκλες της να θυσιασω ενα δωματιο οπου σε βιβλιοθηκες (που θα γινουν ειδικη παραγγελια) και σταντ οι bibi bo θα μπουν σε βιτρινα (παντα τις εχω σε τιμητικη θεση :D ) θα μπορω να βαλω τις πανω απο 500 κουκλες μου, αξεσουαρ, επιπλα και παιχνιδια και να τα γλυτωσω απο τα παταρια και τις κουτες. Οποτε με κινητρο αυτο ειπα να ασχοληθω και λιγο με τις παραπεταμενες μου. Και σκεφτηκα να ξεκινησω με αυτη. Οποτε οποια κουκλομανα θελει ας μου δωσει της κουκλοσυμβουλες της για το πως θα κλεισω επιτελους <<αυτη την τρυπα>> γιατι ετσι μου φαινεται εμενα οτι ειναι ετσι πως χασκει και θα μπορω να της φτιαξω δυο χειλακια κλειστα. Ελπιζω να γινετε διαφορετικα οποιος πιστος ας προσελθει για την υιοθεσια γιατι δεν προκειται να την κρατησω οποτε να μην παρει το δρομο για τον καλαθο των αχρηστων ας βρεθει καποια να κανει το ψυχικο και να την προσθεσει στη συλλογη της.
 
Χαχα, ωραία τα λες κορίτσι!
 
Το Tutorial απο το Onesixthsense.com που ακολουθησα για να κλεισω το στομα της χαζογελουσας!

http://www.onesixthsense.com/TutorialMouth01.html

Στο τελος βεβαια αποφασισα οτι οι χαζογελουσες Μπαρμπι της δεκαετιας του 80 ειναι οι αγαπημενες μου και δεν το ξαναεκανα! :D
 
bibi bo mou

:vbwave: :vbwave: :vbwave: :vbwave: :vbwave: :vbwave: :vbwave: :vbwave:[edit] greeklish [/edit]

DSC_2273.jpg
[edit] greeklish [/edit]

DSC_2303.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edited].............
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Έτσι σκέτο ένα ξερό link από σελίδα στο FB, το οποίο είναι και off topic, δε λέει τίποτα. 2 -3 λογάκια καλό θα ήταν να γραφτούν. Επίσης το να επαναλαμβάνετε το ποστ σε όσα θέματα αφορούν την bibibo πάλι δεν έχει κανένα νόημα.
 
Πίσω
Μπλουζα