Τρώγοντας (με) Διάσημους

εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ο κόκκος του φιλμ , προφανώς ο φωτογράφος χρησιμοποίησε γρήγορο φιλμ για την φώτο, είτε γιατί δεν ήθελε είτε γιατί δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει φλας. τότε βέβαια το φλας ήταν κάτι γκουμούτσες λάμπες, καμία σχέση με τα σημερινά. ηλεκτρονικό φλας και φιλμ t grain ήταν πολλές δεκαετίες μετά. τέτοιο αποτέλεσμα μου παρουσιάστηκε εμένα με το 3200 το οποίο, φυσικά είναι Tgrain άλλα έπαψα να το βρίσκω Ελλάδα και το παράτησα, αφού έχω καλό φλας.

Τελευταία επεξεργασία:
1945. Ο Gregory Peck και η Ingrid Bergman τρωνε παγωτο σε διαλειμμα απο τα γυρισματα του Spellbound.
Η γλυκατζού Μπέργκμαν γλείφει μεν το δικό της αλλά μπανίζει και το παγωτό του συνοδού της, ο οποίος μετά τη δαγκωνιά που του έριξε (*) το αγνοεί.

(*) Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτούς που δαγκώνουν τα παγωτά. Πέρα από το ότι τα δόντια μου θα σήκωναν επανάσταση διότι θα πάγωναν, το ξυλάκι και το χωνάκι θέλουν γλείψιμο. Είναι για απόλαυση, όχι για να χορτάσεις.

Η γλυκατζού Μπέργκμαν γλείφει μεν το δικό της αλλά μπανίζει και το παγωτό του συνοδού της, ο οποίος μετά τη δαγκωνιά που του έριξε (*) το αγνοεί.
Μαλλον τον Γκρεγκορι λιγουρευεται η Ινγκριντ παρα το παγωτο γι' αυτο και στα γυρισματα της ταινιας τα φτιαξανε τα πουλακια μου παροτι παντρεμενα και τα δυο.

Τους ένωσε η αγάπη για τα παγωτά. Πάντως μπορεί να λιγουρεύεται τον κύριο, αλλά κοιτάει το ξυλάκι του. Ίσως να το ζηλεύει. :diablotin:

(*) Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτούς που δαγκώνουν τα παγωτά. Πέρα από το ότι τα δόντια μου θα σήκωναν επανάσταση διότι θα πάγωναν, το ξυλάκι και το χωνάκι θέλουν γλείψιμο. Είναι για απόλαυση, όχι για να χορτάσεις.

Παγώνουν τα δοντια λίγο,αλλά νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν έχει επικάλυψη σοκολάτας..:coffee:

O Pat Morita μαζί με την 'ομάδα' της Kobra Kai..

morita ice.jpg

Υπάρχει, υπάρχει. Δεν είναι υποχρεωτικό η δαγκωματιά να είναι διαμπερής :). Δαγκώνεις ελαφρά για να σπάσει η επικάλυψη, τραβάς το μέρος της σοκολάτας που έσπασε στο στόμα και την απολαμβάνεις, και το κάτω από τη σοκολάτα περιμένει υπομονετικά να έρθει η σειρά του. Όταν αυτό έχει λιγοστέψει, δαγκώνεις παρακάτω τη σοκολάτα και επαναλαμβάνεις. Αλλά όπως δείχνει και η παραπάνω φωτό, οι τύποι με το που ξεκινήσανε το παγωτό πατήσαν δαγκωνιά που έκοψε κομμάτι.

Ο Morita ζηλεύει γιατί δεν τρώει παγωτό ή έχει φρίξει κι αυτός με τη βάρβαρη παγωτοφαγία της οποίας είναι αυτόπτης μάρτυρ (ΤΜ Χάρρυ Κλυνν)?

...η οποία πρέπει να του δώσει μαθήματα πώς κουλαντρίζεις τα μακαρόνια ώστε να μη μαζεύεις μια μερίδα ολόκληρη με το πηρούνι σου αντί μια μπουκιά.

"Γκαρσόν, βρήκα μια τρίχα στη σούπα μου!"

Πίσω
Μπλουζα