Τρώγοντας (με) Διάσημους

elephadas

RetroJunkie™
Joined
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
3.948
Αντιδράσεις
3.108
1. Στη φωτογραφία με τον Eastwood (με τη συγκεκριμένη γωνία και το συγκεκριμένο φακό) βλέπουμε 3 chicken legs. Ένα που τρώει και δύο τα δικά του.

2. Beatles και Ινδία. Δεν είναι μόνο ότι πήγαν στην Ινδία. Είναι που είχαν ανακηρύξει γκουρού τους τον Maharishi Mahesh Yogi, ιδρυτή του Υπερβατικού Διαλογισμού (μόνο το Mahesh ήταν, αν ήταν κι αυτό, μέρος του ονόματός του... το Maharishi σημαίνει "Great Sheer", διότι όλοι αυτοί οι (προτιμώ να μην τους χαρακτηρίσω) είναι και μετριόφρονες. Ο Μαχαρίσι ξεκίνησε από Ινδία αλλά από τη 10ετία του 50 το είχε ρίξει στις παγκόσμιες περιοδείες, (με προτίμηση πλούσιες χώρες, και είχε ήδη πολλούς διάσημους οπαδούς όταν τον έκαναν ακόμη πιο γνωστό οι Beatles το 1967. Το 1968 μετέφερε την παγκόσμια έδρα της μπίζνας, συγγνώμην του Κινήματος ήθελα να πω, στην Ελβετία (όχι καλέ δεν το έκανε γιατί η Ελβετία είναι ο παράδεισος των πάμπλουτων που θέλουν να αποφύγουν φορολογίες και ενοχλητικές ερωτήσεις... του άρεσε το κλίμα των Άλπεων).
 

elephadas

RetroJunkie™
Joined
22 Οκτ 2010
Μηνύματα
3.948
Αντιδράσεις
3.108
Τίποτε δεν έχει αλλάξει από τότε... απαράλλαχτο με το φαΐ που μου σέρβιραν στην οικονομική θέση της Delta πέρσι στο ταξίδι Αθήναζε.
 

Stratulator

ΠαρταΟλας
Joined
1 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.310
Αντιδράσεις
342
@RIO την έχω και στο αρχικό ποστ την συγκεκριμένη... :)
 
Μπλουζα