Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.854 Αντιδράσεις 4.542 5 Οκτ 2019 #21 Δεν θυμαμαι να το εχω ξαναποσταρει...ποσο μπροστα στυλιστικα ηταν η Rigg τοτε
Bambinella Extra Galactic RetroEntity! Joined 18 Mαϊ 2010 Μηνύματα 17.588 Αντιδράσεις 31.320 5 Οκτ 2019 #22 Wally είπε: Δεν θυμαμαι να το εχω ξαναποσταρει...ποσο μπροστα στυλιστικα ηταν η Rigg τοτε Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ποιος κοιταει τα ρουχα της; Η γυναικα ηταν πανεμορφη και με πολυ εντονη προσωπικοτητα. Ενα εξαισιο πλασμα. Εχω δει το Στην υπηρεσια της Αυτης Μεγαλειοτητος πανω απο δεκα φορες μονο και μονο για να τη θαυμασω.
Wally είπε: Δεν θυμαμαι να το εχω ξαναποσταρει...ποσο μπροστα στυλιστικα ηταν η Rigg τοτε Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Ποιος κοιταει τα ρουχα της; Η γυναικα ηταν πανεμορφη και με πολυ εντονη προσωπικοτητα. Ενα εξαισιο πλασμα. Εχω δει το Στην υπηρεσια της Αυτης Μεγαλειοτητος πανω απο δεκα φορες μονο και μονο για να τη θαυμασω.
Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.854 Αντιδράσεις 4.542 5 Οκτ 2019 #23 Δυστυχως ο χρονος δεν υπηρξε και πολυ φιλος της. BTW η αγαπημενη μου James Bond ταινια μαζι με το A View to a Kill και το Man with the Golden Gun Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: 5 Οκτ 2019
Δυστυχως ο χρονος δεν υπηρξε και πολυ φιλος της. BTW η αγαπημενη μου James Bond ταινια μαζι με το A View to a Kill και το Man with the Golden Gun