stam1370
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 186
stam1370 είπε:Βρήκες κι άλλο ρε θηρίο; Παίζει να βρεις και έναρξη προγράμματος ή (ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ) ζητάω πάααααααρα πολλά;
bernard.c είπε:Βίντεο με την έναρξη προγράμματος της ΥΕΝΕΔ είναι και δικός μου διακαής πόθος.....
nick είπε:Είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί και έναρξη προγράμματος της ΥΕΝΕΔ και τότε θα χρειαστούμε μάλιστα 8 άτομα (4 που θα κουβαλήσουν εμένα και άλλα 4 τον Άλκη). Όσο για το παραπάνω βίντεο νομίζω οτι τα λόγια περιττεύουν "no comments" που λένε.... Άλκη keep uploading!! όσο για το όνομα του παρουσιαστή Μάριος Κυπριανίδης!
Φίλοι GRMίτες, δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά η επιθυμία μας εκπληρώθηκε, έστω και ...κατά 50%!!!! ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΕΝΕΔ!!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ NICK!!!Επίσης, παρατηρήστε ότι παίζει διαφορετικό βίντεο (...μάλλον ταινία, συγγνώμη) με τον Εθνικό Ύμνο, απ' αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Να υποθέσω, λοιπόν, λοιπόν, ότι αυτό που ως τώρα ξέραμε, γυρίστηκε κάπου στο 1982, ή η έγχρωμη ΕΡΤ το είχε και το έδωσε και στην ΕΡΤ-2 ώστε να παίζουν το ίδιο;nick είπε:Ας δούμε τώρα το τέλος δελτίου ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ του Οκτωβρίου του 1981 και της έκπληξης στο τέλος του προγράμματος:[video=youtube_share;1dw7XkJRw0A]