Δυστυχώς φίλε stakovios, η φωτογραφία είναι μακρινή και η ανάλυση σχετικά χαμηλή, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διακρίνω πρόσωπα...stakovios είπε:Για να πάμε και πάλι στην ΥΕΝΕΔ, ένα δελτίο ειδήσεων με δύο παρουσιαστές από την ΥΕΝΕΔ. Είναι άραγε οι Γαβάκης και Μιχαλόπουλος ή άλλοι;
Μου κάνει εντύπωση που αναφέρει και ονόματα θυμάτων σε τροχαία, θαρρώ ήταν πιο ελεύθερα τότε τα πράγματα, όπως και σε συλληφθέντες.
Ναι φιλε μου θα το κανω..σευχαριστωbernard.c είπε:Να σου ζητήσω κάτι φίλε FORD231; Θα μπορούσες μήπως να αναβάσεις σε άλλο βίντεο και απομονωμένο το σημα έναρξης των Ειδήσεων, για αυτούς που θέλουν να το απολαύσουν ξεχωριστά από το δελτίο ειδήσεων που ακολουθεί; Thanks!
FORD231, είσαι ακούραστος!FORD231 είπε:Ναι φιλε μου θα το κανω..σευχαριστω
Τέλειο!! Σε ευχαριστώ!!FORD231 είπε:Σημα εναρξης και ληξης απο το νυχτερινο δελτιο ειδησεων της ΕΤ.2 που μεταδοθηκε τον Ιανουαριο του 1990.
Χαχα, τέτοιου τύπου "κοψίματα" μόνο στην ΕΡΤ γίνονταν!!FORD231 είπε:Δειτε πως σε μια ζωντανη εκπομπη διακοπτουν για εκτακτο δελτιο ειδησεων μεταδοθηκε απο την ΕΤ2 30 Μαρτιου 1992.
Παρατηρώ μια ομοιότητα μεταξύ του σήματος ειδήσεων της περιόδου με το σήμα λήξης, όπως φαίνεται εδώ:ChristosM είπε:
ΤΕΛΕΙΟ-ΦΟΒΕΡΟ-ΜΠΡΑΒΟChristosM είπε:Οπως μου ζητηθηκε, αν και με λιγη καθυστερηση, ενα βιντεο απο ειδησεις της ΥΕΝΕΔ το 1981. Ακολουθει ο καιρος.
(Εντος των ημερων ερχεται και το αντιστοιχο απο το 1982...)
http://www.youtube.com/watch?v=IC4T5Lm_pno
Το "σαν" μου αρέσει! Πες μου αν έχεις ξαναδεί κάποιο άλλο σήμα τόσο παλιό (ok, της ΕΡΤ του 1980, το οποίο πάλι ο ChristosM το έχει ανεβάσει), με τόσο άψογη εικόνα και τόσο καλομονταρισμένο δηλαδή! Ο ορισμός του ρετρό (και μάλιστα Υ.ΕΝ.Ε.Δ. και όχι ΕΡΤ, για ΥΕΝΕΔάκιες όπως ο tsalk κι εγώ!)kaly13 είπε:Αισθάνομαι σαν να είναι το σημαντικότερο σήμα που έχω στο αρχείο μου.....!!!!!