Υπήρχε ποτέ ο Jordan σε παιχνίδι μπάσκετ ;

iliekater

RetroMasteR
Joined
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.391
Αντιδράσεις
211
Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ , κατά τη διάρκεια της ενεργης-του δράσης ο Jordan ουδέποτε είχε συμπεριληφθεί στους κατάλογους των παιχνιδιών . Τουλάχιστον όχι επίσημα . Διότι ακόμα και αν υπήρχε κάποιος αντίστοιχος παίχτης στην ομάδα των Μπουλς , αυτός αναγραφόταν ως ... Player ! Και - αν θυμάμαι καλά - έφερε τον αριθμό 99 . Βασικά δεν έμαθα και ποτέ γιατί το έκανε ; Όλοι οι άλλοι είχαν συμπεριληφθεί κανονικά με τα ονόματά-τους ^. αυτός γιατί ήταν απών ; Βέβαια από κάποια φάση και μετά το πρόβλημα μπορούσε να λυθεί έμμεσα . Αν θυμάμαι καλά , το NBA Live '96 είχε τη δυνατότητα να τροποποιήσεις τους υπάρχοντες παίχτες ή ακόμα και να φιάξεις τους δικούς-σου παίχτες και να τους προσθέσεις στις ομάδες . Θυμάμαι το είχαμε λιώσει το παιχνίδι στο Mega Drive ! Μέχρι και το Larry Bird και το Magic Johnson είχαμε προσθέσει ! Βασικά το Magic Johnson τον είχαμε γράψει όντως έτσι , διότι δε ξέραμε το μικρό-του ! Όμως ο Jordan τι απέγινε έκτοτε ; Αναφέρομαι στην επώνυμη παρουσία-του σε παιχνίδια . Απ'οσο ξέρω ουδέποτε είχε συμπεριληφθεί , έτσι δεν είναι ; Επίσης δε ξέρω και τι έγινε μετά την απόσυρσή-του . Προστέθηκε ποτέ επώνυμα στα επόμενα παιχνίδια ; Ξέρω πως μετά τη δεύτερη απόσυρση από τους Μπουλς (το '98) ξαναγύρισε για κάμποσο καιρό , παίζοντας με τους Wizzards , αλλά πλέον είχα χάσει την επαφή με το μπάσκετ , οπότε δε ξέρω τίποτα έκτοτε .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπάρχει στο NBA All Star Challenge 1,2 για το Game Boy όπως θα δεις κι εδώ. Επίσης στο ομότιτλο παιχνίδι για το Mega Drive, ίσως και για SNES, δε θυμάμαι τώρα. Και μην ξεχνάμε το platform Michael Jordan Chaos in the windy city για SNES.



mj.jpg
 
Έπαιζα σαν μανιασμένος το Michael Jordan in Flight για PC (2 ή 3 δισκέτες αν θυμάμαι καλά....)
 
geoanas είπε:
Έπαιζα σαν μανιασμένος το Michael Jordan in Flight για PC (2 ή 3 δισκέτες αν θυμάμαι καλά....)
Ααα, μπράβο geoanas - το είχα ξεχάσει αυτό το μπασκετάκι, αν και το έπαιζαν αρκετά οι φίλοι μου !! (είχε έρθει και σε μία πολύ καλή εποχή, όπου mode-7 παιχνίδια όπως το World League Basketball στο SNES διαφημίζονταν αρκετά)
 
Ο Jordan ειχε πολλα ζητηματα με τα δικαιωματα που ειχαν οι διαφορες εταιριες συναψει μαζι του, γιαυτο και δεν υπηρχε παρα σε απειροελαχιστους τροπους. Γιαυτο και στα παιχνιδια τον ειχαν ως 23 η ως Air.
 
Space jam ???
 
Στο NBA Live 2000 υπήρχε κανονικά και τον ξεκλείδωνες όταν τον κέρδιζες στο 1-on-1.

Τότε εμφανιζόταν σαν free agent και μπορούσες να τον βάλεις στους Bulls.

Μάλιστα στο εξώφυλλο του παιχνιδιού έγραφε "Jordan is back".
 
Τα παιχνίδια που αναφέρατε στην αρχή ήταν παιχνίδια κατεξοχήν στο όνομα του Τζόρνταν , οπότε σίγουρα εκεί δε θα είχε την παραμικρή αντίρρηση ο άνθρωπος να έχει το όνομά-του ! Εγώ αναφέρομαι στα παιχνίδια που ήταν συλλογικά και όχι φτιαγμένα ειδικά με αυτόν πρωταγωνιστή . Λέτε να είχε κάποιο "κόλλημα" , που δεν επέτρεπαι να βάζουν το όνομά-του ; Φαντάζομαι πως όχι , διότι σαν χαρακτήρας δε θυμάμαι να ήταν ατομιστής ...

Αυτό με το NBA Live 2000 δεν το ήξερα ! Υποψιάζομαι όμως πως και εκεί κάτι αντίστοιχο θα ισχυε . Ίσως να πληρώθηκε ... κάτι παραπάνω ! Εξάλλου και ο διθιραμβικός τίτλος κάτι τέτοιο υποδεικνύει !
 
[h=1][/h]

Και στα sequels του Lakers vs Celtics -που ανεφερε ο arpacolla-

Bulls vs Lakers and the NBA Playoffs ,Bulls vs. Blazers and the NBA Playoffs ,Team USA Basketball

στα προσφατα NBA 2K11 ,NBA 2K12 ...
 
Πίσω
Μπλουζα