iliekater
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 224
Απ'όσο μπορώ να θυμηθώ , κατά τη διάρκεια της ενεργης-του δράσης ο Jordan ουδέποτε είχε συμπεριληφθεί στους κατάλογους των παιχνιδιών . Τουλάχιστον όχι επίσημα . Διότι ακόμα και αν υπήρχε κάποιος αντίστοιχος παίχτης στην ομάδα των Μπουλς , αυτός αναγραφόταν ως ... Player ! Και - αν θυμάμαι καλά - έφερε τον αριθμό 99 . Βασικά δεν έμαθα και ποτέ γιατί το έκανε ; Όλοι οι άλλοι είχαν συμπεριληφθεί κανονικά με τα ονόματά-τους ^. αυτός γιατί ήταν απών ; Βέβαια από κάποια φάση και μετά το πρόβλημα μπορούσε να λυθεί έμμεσα . Αν θυμάμαι καλά , το NBA Live '96 είχε τη δυνατότητα να τροποποιήσεις τους υπάρχοντες παίχτες ή ακόμα και να φιάξεις τους δικούς-σου παίχτες και να τους προσθέσεις στις ομάδες . Θυμάμαι το είχαμε λιώσει το παιχνίδι στο Mega Drive ! Μέχρι και το Larry Bird και το Magic Johnson είχαμε προσθέσει ! Βασικά το Magic Johnson τον είχαμε γράψει όντως έτσι , διότι δε ξέραμε το μικρό-του ! Όμως ο Jordan τι απέγινε έκτοτε ; Αναφέρομαι στην επώνυμη παρουσία-του σε παιχνίδια . Απ'οσο ξέρω ουδέποτε είχε συμπεριληφθεί , έτσι δεν είναι ; Επίσης δε ξέρω και τι έγινε μετά την απόσυρσή-του . Προστέθηκε ποτέ επώνυμα στα επόμενα παιχνίδια ; Ξέρω πως μετά τη δεύτερη απόσυρση από τους Μπουλς (το '98) ξαναγύρισε για κάμποσο καιρό , παίζοντας με τους Wizzards , αλλά πλέον είχα χάσει την επαφή με το μπάσκετ , οπότε δε ξέρω τίποτα έκτοτε .
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: