perlastar
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 1.142
Θυμήθηκα αυτή τη σειρά αναφέροντάς την σε άλλο θέμα, και δεν βλέπω να υπάρχει ακόμα στο φόρουμ. Μας δείχνει τις διάφορες υποθέσεις που αναλαμβάνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Βιέννης, με πολύτιμο βοηθό το πανέξυπνο λυκόσκυλο Ρεξ. Πολυαγαπημένη σειρά για μένα, με μυστήριο, σασπενς, ωραίο σενάριο και καλές ερμηνείες. Είναι Αυστριακής παραγωγής, και ξεκίνησε το 1994. Το 2004, έχοντας φτάσει στη 10η σεζόν, σταμάτησε, κι έπειτα, από το 2008 και μετά ξαναξεκίνησε σε μία εντελώς νέα Αυστρο-Ιταλική παραγωγή, με τίτλο Il Commissario Rex. Τη νέα σειρά δεν την έχω δει κι ούτε ενδιαφέρομαι, προτιμώ την παλιά, και μάλιστα ειδικά μέχρι τα μισά περίπου της 4ης σεζόν, όπου ιδιοκτήτης του Ρεξ ήταν ο πολύ καλός για μένα Tobias Moretti. Όταν λοιπόν στην 4η σεζόν ο χαρακτήρας που υποδύεται πεθαίνει, και αντικαθίσταται από τον Gedeon Burkhard, έχασα αρκετά το ενδιαφέρον μου, γιατί πιστεύω ότι ο τελευταίος δεν έφτανε τον Moretti, αλλά και η χημεία του με τον Ρεξ δεν ήταν η ίδια. Και τα υπόλοιπα μέλη της αστυνομικής ομάδας αντικαταστάθηκαν σταδιακά από άλλους ηθοποιούς, ενώ τον Ρεξ υποδύθηκαν δύο διαφορετικά λυκόσκυλα. Στην Ελλάδα πρωτοπροβλήθηκε στα μέσα 90's μεταγλωττισμένη, νομίζω από τον Σκάι, δεν θυμάμαι αν την έδειχνε και σε κάποιο άλλο κανάλι τότε.
Intro:
Intro:
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: