Aardvark
Retromaniax Co-Founder
- Αντιδράσεις
- 4.349
Hταν δεκεμβρης του '87 καλη ωρα λιγο πριν τις γιορτες οπως τωρα που το συγκεκριμενο γιγαντιο σε μεγεθος για την εποχη τευχος επεσε στα χερια μου και μαγευτηκα,δεν ηταν μια συνηθισμενη ιστορια ηταν μια μαγικη ιστορια ,ενα παραμυθι με απιστευτα σχεδια με εικονες και περιγραφες που σε ταξιδευαν.
Δεν ηταν ενα συνηθισμενο τευχος ηταν μια ειδικη εκδοση και απο τον Καμπανα και απο την Μαρβελ.
Ηταν το Graphic Novel η μαλλον ενα ταξιδι ονοματι ΗΟΟΚΥ!!
Ενα κοριτσι σε κινδυνο και ενα τερας ονοματι TordenKakerlakk μεσα σε ενα υπεροχο σχεδιασμενο περιτυλιγμα,οσοι δεν το προλαβατε τοτε κυνηγηστε το τωρα,αξιζει τον κοπο και δεν αξιζει πολλα!
Οποτε το πιανω στα χερια μου θυμαμαι τα χριστουγεννα του '87!
Δεν ηταν ενα συνηθισμενο τευχος ηταν μια ειδικη εκδοση και απο τον Καμπανα και απο την Μαρβελ.
Ηταν το Graphic Novel η μαλλον ενα ταξιδι ονοματι ΗΟΟΚΥ!!
Ενα κοριτσι σε κινδυνο και ενα τερας ονοματι TordenKakerlakk μεσα σε ενα υπεροχο σχεδιασμενο περιτυλιγμα,οσοι δεν το προλαβατε τοτε κυνηγηστε το τωρα,αξιζει τον κοπο και δεν αξιζει πολλα!
Οποτε το πιανω στα χερια μου θυμαμαι τα χριστουγεννα του '87!
Marandi Sjoumlrokker is not the twelve year girl she appears to be. For a start sheʼs been twelve for over two hundred years, and when she introduces herself by calling Spider-Man “Petey” she reveals how she knew him when he was a toddler and she delivered his Uncle Benʼs newspapers....