zombiesquad3
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 44
Ωραίοι οι μυρμηγκόμαγκες, πολύ μπροστά...metalcandyman είπε:Οπως ειπα σε παραπανω post ειχα ολη την σειρα παλαιοτερα αλλα δυστηχως τα μειρασα απο δω και απο κει και τελικα χθες μετα απο πολυ ψαξιμο για να βρω κατι αλλο που εψαχνα μεσα σε ενα κουτακι βρηκα 3 φιγουρες και η μαγκια ειναι οτι εχουν καονικα τα οπλα τους.Και λεω μαγκια γιατι συνεχως πεφτανε απο της φιγουρες και τα χαναμε πιτσιρικαδες και ειχαμε πολλες φιγουρες χωρις οπλα.
Προβολή συνημμένου 81872
Δεν τους ειχαν λανσαρει με πυραμιδες στην Ελλαδα φιλε Deathshadow μονο σε φακελακια...Deathshadow είπε:Ωραιες συλλογες παιδια!Δυστηχως δεν εχει επιβιωσει κανενας απο τα δικα μου.
Ειναι ιδεα μου πως δεν τους ειχαν λανσαρει εδω με πυραμιδα η οχι;Δεν τη θυμαμαι καθολου.
Ευχαριστω πολυ φιλε metalcandyman να εισαι καλα... ευτυχως που προλαβα και τα εσωσα απο την τελευταια μετακομιση κατα την οποια ελειπα λογω της στρατιωτικης μου θητειας και ετυχε να παρε αδεια εκεινες τις μερες. Σε αλλες μετακομισεις εχασα παρα πολλα παιχνιδια.metalcandyman είπε:Φιλαρακι ολα τα λεφτα η συλογη σου χιλια μπραβο.
Ευχαριστω φιλε μου και μεταξυ μας ουτε εγω θυμομουν πως ηταν τοσες πολλες οι φιγουρες και τα χρωματα... μακαρι να εβρισκα και το χαρτακι με τα ονοματα τους που τα εχω σχεδον ξεχασει...Deathshadow είπε:Respect για τη συλλογη φιλε.Εφαγα γερο κολλημα με τα χρωματα.Ειχα ξεχασει οτι ηταν τοσα πολλα!!
Ευχαριστω φιλε μου και μεταξυ μας ουτε εγω θυμομουν πως ηταν τοσες πολλες οι φιγουρες και τα χρωματα..
Έχω φίλε μου για ανταλλαγες!Ευχαριστω φιλε μου και μεταξυ μας ουτε εγω θυμομουν πως ηταν τοσες πολλες οι φιγουρες και τα χρωματα... μακαρι να εβρισκα και το χαρτακι με τα ονοματα τους που τα εχω σχεδον ξεχασει...