Uskoke
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 6.841
αυτό μου έβγαλε το πρόγραμμα, κάτι λέει για kernel,εντωμεταξύ ένας φίλος μου κάπως πιο σχετικός λέει ότι ίσως να φταίει ο σκληρός, δεν ξέρω αν έχει δίκιο.cloud ευχαριστώ το ήξερα αυτό για το live cd, αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω καθόλου από λίνουξ και έτσι ελάχιστα πράγματα θα μπορέσω να κάνω. Cloud, το προηγούμενο:έχω βρει μητρική gigabyte που παίρνει και DDR2 και DDR3 οπότε δεν είναι πρόβλημα. Έχει (ο Η/Υ) 2 γίγα μνήμη σε ένα σιμάκι, μια μητρική asus και κάρτα γραφικών νομίζω asus πάλι. Εντωμεταξύ, αυτόν τον Η/Υ τον είχε ο γιος του ξαδέρφου μου και του βγάζε κι αυτουνού συνέχεια μπλε οθόνες, οπότε τον έδωσε στην φίλη μου που είναι και θεία του, εγώ φυσικά του έβαλα ανεμιστήρες, και άλλαξα και την πάστα του επεξεργαστή, αλλά μετά φυσικά ξανάκανε τα ίδια.ήδη της το έκανα αυτό για τον Η/Υ του μαγαζιού, 245 ? για επεξεργαστή, μνήμη, σκληρό, τροφοδοτικό, μητρική,dvd drive με Α6 της AMD-αλλά όπως είπα ο άντρας της είπε ότι θα μας πνίξει και τους δυο αν πάρει καινούριο Η/Υ.Κουτί κρατήσαμε το παλιό.