pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 390
.... ....D@redevil είπε:Είναι στην πίσω μεριά τα nicknames!
Να έρθετε στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης να μας γνωρίσετε από κοντά, κύριέ μου!
.... ....D@redevil είπε:Είναι στην πίσω μεριά τα nicknames!
Να έρθετε στην συνάντηση της Θεσσαλονίκης να μας γνωρίσετε από κοντά, κύριέ μου!
Νοσταλγείς τη διετία 2007-9 ή μου φαίνεται; Αλλωστε ποιός ήταν τελετάρχης τότε;Shock είπε:Όμορφος, έξυπνος και προπαντός μετριόφρων!
Καλά ήταν, μήπως να το επαναλαμβάνουμε λίγο πιο συχνά;
metalcandyman είπε:Αυτος με την πιπα που ενα καπελο του λειπει για να μοιαζη με τον σερλοκ χολμς ποιος ειναι;;;
Rygar είπε:Σιτ! Ρε Γρηγόρη πότε ήρθες;;; Ούτε καν σε πρόσεξα!
Εμ με το μηχανάκι που οδηγάς, λίγο αεράκι να σε πάρει, σου χαλάει τη μάσκαρα
Είναι η Retro εποχή του RetromaniaxRygar είπε:Νοσταλγείς τη διετία 2007-9 ή μου φαίνεται; Αλλωστε ποιός ήταν τελετάρχης τότε;
το παγωτό ήταν για την μικρή - μην ακούτε τί λέει ο Σταύρος. Έχω μάρτυρα τον Τάσοstayros είπε:Φημες που θελουν την Kambia να την εκανε με ελαφρα πηδηματακια
μολις τσακισε το τουμπανιασμενο παγωτο...ειναι προς εξακριβωση και διασταυρωση!
Σωστα ολα αυτα αλλα αυτη τη φορα ειχαμε ανατροπη και ο LIFO ηταν ο ShockRygar είπε:Ρε σεις, εχω μια απορία. Αυτό το παληκάρι ο γουώλης, ΤΙ ώρα έφυγε; Πιο πάνω βλέπω βραδινές φωτογραφίες με το γουώλη μέσα κι επειδή από παλιά ξέρω ότι η παρουσία του ήταν τύπου LIFO (Last IN First OUT), γι'αυτο το ρωτάω.
Αυτο ειναι το σωστοRygar είπε:Πάντως παλια όταν κανόνιζα εγώ, πάντα τρώγαμε .
Ο πιο αδύναμος κρίκοςangel_grig είπε:Σωστα ολα αυτα αλλα αυτη τη φορα ειχαμε ανατροπη και ο LIFO ηταν ο Shock
Εχεις δικιο Γιαννη, αλλα οπως προειπα δεν εκανα αναφορα γιατι καποια απο τα παιδια δεν τα γνωριζαjohnny19818 είπε:@stayros Μερικές επεξηγήσεις για το ποιος είναι σε κάθε φώτο είναι πάντα καλοδεχούμενες.
Τι φταιω εγω ρε ΜπαρμπαΝικολα....αφου σωματοδομικα εισαστε ιδιοι....Rygar είπε:Και ο Σταύρος όταν με είδε, αρχικά νόμισε ότι ημουν ο shock. Ξεφτίλα. Δεν το περίμενα να με περάσει για τον "λευκό στα 40 που δε θ'αποκτήσει ποτέ του IIci"
Τιποτα απο τα δυο Ντινακο.....απλο photoshop ειναι για να ξεχωριζουμε....DINO είπε:Και μια απορία: Τα κορίτσια μας είναι μινιατούρες ή ο Σταύρος και ο Γρηγόρης γιγαντόσωμοι;;;
Δεν ξερω τι θα πει ο Τασος - με τον οποιο ηθελα να τα πουμε και να τον γνωρισω,Kambia είπε:Yγ2.
το παγωτό ήταν για την μικρή - μην ακούτε τί λέει ο Σταύρος. Έχω μάρτυρα τον Τάσο