D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 607
Έτοιμος!Uskoke είπε:Κι εγώ θα έρθω απαραιτήτως, ήδη πήρα το εισιτήριο μου!
Έτοιμος!Uskoke είπε:Κι εγώ θα έρθω απαραιτήτως, ήδη πήρα το εισιτήριο μου!
ελα μαζι θα κατεβουμε μην το σκεφτεσαι κανvideo80 είπε:Παιδιά προσθέστε & μένα (άν και έχω πένθος) το θέλω πολύ να σας δώ.
Δυστυχώς βάση του προγράμματός μου ενώ θα βρίσκομαι στην Αθήνα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, αναχωρώ την επόμενη Κυριακή νωρίς το μεσημέρι.tsalk είπε:Το γεγονός της χρονιάς. Αν είμαι στην Αθήνα εκείνη την μέρα σίγουρα θα περάσω.
Προσωπικα θα ηθελα να ερθωvideo80 είπε:Δεν βλέπω μεγάλη συμμετοχή για την ώρα.Μπορεί ορισμένοι να είναι επιφιλακτικοί και να μην ξέρουν με βάση το πρόγραμμά τους για σίγουρα άν θα ρθουν, το ίδιο ισχείει φισικά για όλους μας.
Πάντος δεν το αποκλείω να χουμε αφίξεις της τελευταίας στιγμής για αυτό το λόγο
Κοιτα,ξεκιναει στις 18:00 το απογευμα...τωρα το ποσο θα κρατησει,εξαρταται και απο την συμμετοχη. :xm:gademosauros είπε:Η συναντηση ως τι ωρα υπολογιζεται να κρατησει; Ισως τουλαχιστον μπορεσω να περασω στο τελος.
Φίλε μου Θάνο ,λοιπάμε που θα το πώ, αλλά το ποδόσφαιρο είναι πολύ κατώτερο (& ώς επιχείρημα ) απο την αξία μιας retromaniax συνάντησης ,τη στιγμή μάλιστα που έχουμε να μαζευτούμε πάνω απο 1 χρόνο.θανος είπε:ευτυχως το ντερμπυ ολυμπιακος-αεκ ειναι το σαββατο αλλιως θα κουβαλαγα ραδιοφωνακι μαζι