Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Είναι αληθινή μινιατούρα όχι AlAI είναι ή κυκλοφορεί αληθινά αυτή η μινιατούρα την ΜΜ ;
Είναι αληθινή μινιατούρα όχι Al
Δεν νομίζω ότι η Μαντόνα έμοιαζε στην μερυλιν η η μερυλιν στην Μαντόνα. Η μερυλιν ήταν πολύ γλυκεια σαν γλυκό του κουταλιου... και το ερώτημα....
Πώς από σύμβολο του σεξ και σύμβολο μιας δεκαετίας, που πιστεύεις (και ίσως και να ισχύει - το αφήνω ασχολίαστο) ότι είσαι η ενσάρκωση της Μαίριλυν Μονρόε, φτάνεις να κάνεις τόοοσες πλαστικές [και ξύλινες και σιδερένιες....] και ξανά μάνα, μέχρι σημείου παραμόρφωσης????
Έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό δεν είναι μ΄νο στο μυαλό του/της εκάστοτε καλλιτέχνη. Πρέπει να παίζει πολύ μπιρι-μπιρι και πλύση εγκεφάλου και από τους παρατρεχάμενους / δίπλα / αυλοκόλακες / μανατζαραίους που έχουν οι λεγάμενοι.....
Δεν νομίζω ότι η Μαντόνα έμοιαζε στην μερυλιν η η μερυλιν στην Μαντόνα. Η μερυλιν ήταν πολύ γλυκεια σαν γλυκό του κουταλιου
Mερυλιν μόνο μιαΚοιτα τωρα να δεις τι γινεται.
Φτιαχνουν το μαλλι αλα Μαιριλιν, φορανε κι ενα κοκκινο κραγιον και νομιζουν οτι γινονται Μονροε.![]()