Φονικές Κούκλες - Dolls (1987)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας θανος
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θανος

RetroJunkie™
Αντιδράσεις
664
ισως το πρωτο θριλερ με κουκλες που βγηκε ποτε(1987 ενα χρονο πριν το childs play)ηταν η πρωτη ταινια με κουκλες που ειδα μικρος και αναφερεται σε ενα κοριτσι που ειναι διακοπες με τον πατερα της και την κακια μητρια της και αναγκαζονται εξαιτιας μιας καταιγιδας να περασουν την νυχτα σε ενα παλιο αρχοντικο που ανηκει σε εναν ηλικοωμενο κατασκευαστη παιχνιδιων και την γυναικα του η πρωτοτυπια αυτης της ταινιας ηταν οτι οι κουκλες σκωτοναν μονο τους κακους ανθρωπους και αφηναν οσους ηταν καλοκαρδοι το εχει σκηνοθετησει ο στιουαρτ γκορντον(που εκανε και το puppet master)οριστε το τρειλερ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παλι θα ψαχνω τα παλια θριλερ στο βιντεοκλαμπ... :)

@θανοε

Mπράβο φίλε, αυτό είναι !!!

Έχω δει την ταινία μια μόνο φορά πριν πολλά χρόνια στην TV αλλά δεν ήξερα τον τίτλο και δεν μπορούσα να την ψάξω.

Σ' αυτήν οι κούκλες δεν σκοτώνουν αδιακρίτως - μόνον τους κακούς - και αυτό είναι το διαφοροποιό στοιχείο από τις

υπόλοιπες που προσωπικά μου άρεσε. Θυμάμαι ότι κάπου οι κούκλες έκαναν συμβούλιο και δεν σκότωναν το χοντρό παιδί

επειδή ήταν καλόκαρδο - εδώ μου θυμίζει κάπως τα παραμύθια που διάβαζα μικρός.....

circleag είπε:
Παλι θα ψαχνω τα παλια θριλερ στο βιντεοκλαμπ... :)

Κ που ψαχνουμε στα βιντεοκλαμπ τι καταλαβαινουμε!!Αφου τα περισσοτερα απο αυτα τα εργα (για να μην πω ολα!)δεν τα εχουν βγαλει σε dvd στην Ελλαδα :banghead:

Μονο σε κασετες αν εχουν απομεινει πουθενα αν κ σε τοσα βιντεο κλαμπ που εχω ψαξει δεν εχουν πια!!! Εχουν γινει ειδος υπο εξαφανηση.... :rant:

θανοε είπε:
το συγκεκριμενο ειχε βγει σε dvd στην dark side collection
Α ναι ωραια!!!Aλλα η συγκεκριμενη εταιρεια εκλεισε επειδη εκανε παρανομιες οποτε ειναι πιο περιορισμενα τα μερη οπου μπορει να το βρει κανεις!!!

Θελω να το δω γιατι φαινεται πολυ ωραιο!!!!!!! ;)

Πωπω..και εγω που νομιζα πως μονο ο Τσακυ ηταν κακος..!αχαχαχα!

argy είπε:
Κ που ψαχνουμε στα βιντεοκλαμπ τι καταλαβαινουμε!!Αφου τα περισσοτερα απο αυτα τα εργα (για να μην πω ολα!)δεν τα εχουν βγαλει σε dvd στην Ελλαδα :banghead:
Άσε που όταν ψάχνεις και για vhs, σε κοιτάζουν σαν να εμφανίστηκες από το 1985, και πέφτουν τα ανάλογα σχόλια. λες και απαγορεύεται να αρέσουν σε κάποιους οι παλιές ταινιές, οι οποίες μάλλον δεν πρόκειται να αξιωθούμε να τις δούμε σε dvd, στα μέρη μας...

Την ταινία την έχω δει παλιά σε βιντεοκασέτα, από εκείνες που συνόδευαν τα περιοδικά στα τέλη των 90ʼs και μου άρεσε, όπως και άλλες που σχετίζονται με κούκλες και παιχνίδια killers που έχω δει! Εφόσον πρόκειται για αντικείμενα τα οποία απευθύνονται σε παιδιά, σίγουρα αυτό και μόνο προκαλεί τρόμο!

Θα ήθελα να με ενημερώσετε και για άλλες παρόμοιες ταινίες!

Πίσω
Μπλουζα