Starbuck
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 51
Δηλώνω κι εγώ μεγάλος οπαδός του Fraggle Rock.. ήταν τα fraggles, εκείνος ο μπάρμπας με τον σκύλο που τα οσμιζόταν, τα τέρατα που κυνηγούσαν τα fraggles και εκείνοι οι εργάτες τύπου playmobil που ζούσαν την δική τους ζωή..
το πιο χαρακτηριστικό ίσως από όλα ήταν η πολύ όμορφη μουσική που πλαισίωνε την σειρά.. ακόμη έχω στο μυαλό μου κάποια τραγούδια (see the beetle sitting on the stone.. see the beetle, little beetle, sitting on the stone..) Το μουσικό θέμα της σειράς δε άψογο, το έχω σε mp3.. στην wikipedia αναφέρεται πως είχε ανέβει στο top 40 της Βρετανίας (..Look! There goes a fraggle!!) Κάπου το έχω και σε διασκευή punk..
Σε κάθε επεισόδιο κατέφθανε κάποια στιγμή κι η κάρτα από τον ταξιδευτή fraggle θείο που ανέφερε όσα παράξενα συναντούσε στον δικό μας ανθρώπινο κόσμο..
Το Fraggle Rock είναι πραγματικά μια σειρά που πολύ πολύ ευχαρίστως θα ξανάβλεπα..
θυμάστε; :acoustic:
- Oh, Ooh look, there goes a fraggle!
- Come on, lets get out of here.
nah nah nah nah nah nah nah
Dance your cares away (clap clap)
Worry's for another day
Let the music play (clap clap)
Down in Fraggle Rock
το πιο χαρακτηριστικό ίσως από όλα ήταν η πολύ όμορφη μουσική που πλαισίωνε την σειρά.. ακόμη έχω στο μυαλό μου κάποια τραγούδια (see the beetle sitting on the stone.. see the beetle, little beetle, sitting on the stone..) Το μουσικό θέμα της σειράς δε άψογο, το έχω σε mp3.. στην wikipedia αναφέρεται πως είχε ανέβει στο top 40 της Βρετανίας (..Look! There goes a fraggle!!) Κάπου το έχω και σε διασκευή punk..
Σε κάθε επεισόδιο κατέφθανε κάποια στιγμή κι η κάρτα από τον ταξιδευτή fraggle θείο που ανέφερε όσα παράξενα συναντούσε στον δικό μας ανθρώπινο κόσμο..
Το Fraggle Rock είναι πραγματικά μια σειρά που πολύ πολύ ευχαρίστως θα ξανάβλεπα..
θυμάστε; :acoustic:
- Oh, Ooh look, there goes a fraggle!
- Come on, lets get out of here.
nah nah nah nah nah nah nah
Dance your cares away (clap clap)
Worry's for another day
Let the music play (clap clap)
Down in Fraggle Rock