Φρεσκα Oric homebrews

freaktmp

Expert
Joined
20 Απρ 2009
Μηνύματα
9.310
Αντιδράσεις
9.410
Να αναφερουμε μερικα homebrew hardware νεα στα γρηγορα:

  • Ο γνωστος και μη εξαιρετέος George Kirilov ξαναχτυπαει με μια νεα εκδοση του microdisc controller που πλεον χωραει στο κουτι του microdisc!
  • Ξεκιναει η παραγωγη του εξαιρετικου addon Cumulus, που συνδιαζει την λειτουργικότητα ενος cumana controller και ενος floppy emulator σε μια συσκευη! Οσοι πιστοι προσέλθετε εδω. To site του δημιουργου. Το site του κατασκευαστη.
  • Παρουσιαστηκε ενα λειτουργικο πρωτότυπο ενος tape emulator για oric. Θα παραχθεί μαζικα; Μπορουμε μονο να ελπίζουμε!


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγινε προσφατα μια απο τις πιο συναρπαστικες ανακοινωσεις στο χωρο του oric homebrew hardware εβερ! Ο λογος φυσικα για τον Atmostrat GX.

Προκειται για ενα motherboard που ταιριαζει με μικρες τροποποιησεις στο κουτι του Atmos και κανει πραγματικοτητα ενα εκτεταμενο wishlist των κορυφαιων προσωπικοτητων του χωρου του oric σημερα.

 
AtmoStrat1.jpg

Περισσοτερες πληροφοριες θα βρει κανεις εδω.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εχουμε ενα technology preview απο τον γνωστο Zaxon για ασυρματο φορτωμα tap images απο smartphone στον αγαπημενο μας Oric. Ελπιζω να το δουμε καποτε και σαν προϊόν προς αγορα.

 
Καποιος αναπαρηγαγε την συσκευασια του Oric Atmos και πουλαει στο Etsy.

il_1140xN.5264683197_c9pz.jpg

Προκειται για το εξωτερικο χαρτονι και αφου το λαβει κανεις πρεπει να το διπλωσει και κολλησει.

Ο κορυφαιος oric user Dbug εκανε μια παρουσιαση.


Δυστυχως υπαρχουν δυο σοβαρα λαθη στην προσοψη, ενα στην γραμματοσειρα και δευτερο στο χρωμα του υπολογιστη. Επιπλεον οι διαστασεις του κουτιου ειναι λαθος και ειναι υπερβολικα μεγαλο κατα μερικα χιλιοστα, με αποτελεσμα η αυθεντικη αφρολεξ συσκευασια που μπαινει εσωτερικα να πλέει.

Για 50€+15€ (αποστολή απο Γαλλία) ακομα και αν ηταν τελειο θα ελεγα ειναι μονο για τους πιο ακραίους φανατικούς συλλέκτες (οπως πχ εγω :fafoutis: ). Αλλα με τα λαθη που υπαρχουν, προσωπικα δεν σκοπευω να αποκτησω το συγκεκριμενο.
 
Πίσω
Μπλουζα