paidi_tou_80
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 81
Δυστυχώς domniki ούτε χιλιάδες ενεργά μέλη έχει το φόρουμ ούτε και η εποχή βοηθά για γρήγορες απαντήσεις
τουλαχιστον ας δωσουν ενα αξιοπρεπες τελος κι ας μη γινει ο τεταρτος κυκλοςΔεν χρειαζονται υπερβολικα πραγματα αλλα μονο να κοψουν τα ταξιδια του γκιουλιβερ που κανουν ο πικος απικος με τον φραγκισκο να βρουνε την σβουρα αλλα και ολα αυτα με το τσιρκο κλπ φτανουν και περισευουν και με ουτε 10 επεισοδια αντε βαρια βαρια να φτασουν στα 10 και τελειωνει μια χαρα ο τριτος κυκλος.Δεν εχω πολλες ελπιδες για ολα αυτα οπως και για μελοντικο τεταρτο κυκλο της φρουτοπιας που θα διαδραματιζεται στη σημερινη εποχη κατι που εχει ακουστει και εχω ποσταρει και βιντεο γιαυτο το θεμα αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις ας περιμενουμε και θα δουμε.
Είναι γεγονός οτι στο κόμιξ υπάρχουν πολλά σημεία που γίνονται κοιλίτσες και κοιλιές. Εύκολα μπορούν να μαζευτούν και να υπάρχει μια σύμπτυξη του σεναρίου κατά 25-30% ή αλλιώς γραμμένο, τα 15-16 εναπομείναντα επεισόδια με ένα μικρό τσεκουράκι εύκολα φτάνουν τα 11-12, δλδ μια σεζόν Οκτώβρης-Δεκέμβρης ή Φλεβάρης-Μάης.
Τώρα που το σκέφτομαι αν τα 11-12 επεισόδια πιάσουν την τηλ. περίοδο Οκτώβρη-Δεκέμβρη, η τέταρτη περίοδος μπορεί να ξεκινήσει από Φλεβάρη με άλλα 12-15 επεισόδια. Και κατάλληλος χρόνος προβολής είτε μετά τα 1000 χρώματα είτε το βράδυ. Μακάρι να μας διαβάζουν κάποιοι στην ΕΡΤ....
Διαβάζοντας τα παραπάνω αλληλοαντικρουόμενα ποστ, καταλαβαίνω ότι η ζέστη έχει χτυπήσει μερικούς.Και εγώ θα ήθελα να δω ολοκληρωμένη την φρουτοπία. Μου είχε μείνει απωθημένο τι στο καλό γίνοταν με τα λαχανικά που γίνονταν μανάβηδες και τι με το μηχάνημα που έβαζες μανάβηδες και έβγαζε βίδες. Έμαθα το τέλος σχεδόν 20 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της φρουτοπίας, όταν η εφημ. "ο κόσμος του επενδυτή" έδωσε σε τεύχη όλη τη σειρά (Το 2007 και 08 αν θυμάμαι καλά). Με πόση λαχτάρα περίμενα τα τελευταία τεύχη δεν περιγράφεται. Νομίζω οτι ο τελευταίος κύκλος της σειράς άνετα ολοκληρώνεται με 5 ή 6 επεισόδια.