1@domniki[/USER]Γενικά οι παραπάνω σείρες παίχτηκαν την προηγούμενη περίοδο. Ειδικά όταν ξανάνοιξε η ΕΡΤ το 2015, τις θυμάμαι που επαναπροβλήθηκαν και το 15 και το 16 ίσως και το 17. Από την άλλη σίγουρα η παιδική ζώνη δεν υπάρχει πλέον και αυτό οφείλεται στις λιγότερες γεννήσεις, άρα στο μειωμένο τηλεποτικό κοινό, στους νόμους που απαγορεύουν τη διαφήμιση παιχνιδιών πριν τις 22:00 το βράδυ και μετά τις 8:00 το πρωί συν η αδιαφορία πρώτα από πλευράς πολιτείας και ύστερα των επιχειρήσεων, ιδιωτικών καναλιών. Ας μη γελιόμαστε, όλες οι τηλεοπτικές παραγωγές είναι και μπίζνες.
Εμένα προσωπικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως ενώ ο τρίτος κύκλος της φρουτοπίας βάσει του σεναρίου Τριβιζά δε θέλει παραπάνω από 5 επεισόδια για να κλείσει (ίσως και 3 ή 4) αυτά δεν γυρίσηκαν ποτέ, για να υπάρχουν. Θέλω να πω, πως χωρίς να ξέρω ποιός είχε διάθεση αυτό να γίνει και ποιός όχι (ηθοποιοί, οικ. Σοφιανού), οι φυσικοί συντελεστές της φρουτοπίας δεν έκλεισαν τον τελευταίο κύκλο χωρίς λεφτά! Και μάλιστα όταν είχαν ήδη πάρει κάμποσα από τους προηφούμενους κύκλους και τον 3ο. Δεν θέλησαν να δαπανήσουν χρόνο για να δουν το έργο τους ολοκληρωμένο και αν θέλετε να πίεζαν την ΕΡΤ να αγοράσει αυτά τα επεισόδια. Ας μη λοιπόν θεωρούμε οτι η εποχή ήταν πιο "αθώα" επειδή εμείς ως παιδιά ήμασταν αθώοι και απονήρευτοι. Χωρίς λεφτά δεν γίνεται δουλειά!