domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 3.106
Το είχα διαβάσει και σημειώσει για να το πάρωΤο Ημερολόγιο «Φρουτοπία 2022» του Ευγένιου Τριβιζά έρχεται αυτή την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Το είχα διαβάσει και σημειώσει για να το πάρωΤο Ημερολόγιο «Φρουτοπία 2022» του Ευγένιου Τριβιζά έρχεται αυτή την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα.
Οταν είδα τον Πίκο Απίκο να "κάθεται" στο πάνελ, σκέφτηκα ότι έβαλαν λάθος κούκλα. Μετα συνειδητοποιήσα ότι τον είχαν... χτενίσει!!40 χρόνια από την πρώτη προβολή της θρυλικής «Φρουτοπίας» στην ΕΡΤ - Ολόκληρη η εκπομπή Συνδέσεις

Μπορεί να το έχω βγάλει από το κεφάλι μου, έχω όμως την εντύπωση ότι κάπου, κάπως, κάποτε, πριν χρόνια, πρεπει να είχα πετύχει ένα άρθρο, που ανέφερε για κάποιου είδους καταστροφή (πυρκαγιά η πλημμύρα), μερική βέβαια, στην αποθήκη της οικογένειας Σοφιανού.@foutix @Always Somewhere
Παιδιά με βάλατε σε σκέψεις....
Μήπως, λέω τώρα, για κάποιο άγνωστο λόγο χάλασε η κούκλα και την έφτιαξαν ξανά;
Αφενός είναι χτενισμένος, αφετέρου δεν έχει φουσκωτά μάγουλα και χείλη επειδη τον έχουν βάλει να χαμογελάει...
Λέτε δλδ παγματι να μην είναι ο παλιός;;; αλλά κάποια μεταγενέστερη κούκλα;;;
Ο διευθυντής δεν είναι πάντως...
Προβολή συνημμένου 305041
(Υ.Γ. αλλά μεταξύ μας, δεν μοιάζει και στον Πίκο...)
Προβολή συνημμένου 305042
Μα το λέει και ο ίδιος ο Φαίδων Σοφιανός, στο βίντεο, οτι κάποια στιγμή έπιασε φωτιά ο χώρος των 2 στρεμμάτων που ήταν μέσα τα σκηνικά της Φρουτοπίας και κάηκαν όλα...ίσως να ήταν θύμα και ο Πίκος Απίκος, δεν ξέρω...σκέψη κάνω...Μπορεί να το έχω βγάλει από το κεφάλι μου, έχω όμως την εντύπωση ότι κάπου, κάπως, κάποτε, πριν χρόνια, πρεπει να είχα πετύχει ένα άρθρο, που ανέφερε για κάποιου είδους καταστροφή (πυρκαγιά η πλημμύρα), μερική βέβαια, στην αποθήκη της οικογένειας Σοφιανού.
Θυμάμαι ότι πρέπει να το είχα διαβάσει σε ένα άρθρο για μια δουλειά που έκαναν πριν από καμιά 15ετία, ότι επρόκειτο για κούκλες που κάπως "αναστήλωσαν" μετά την καταστροφή στο στούντιο.