Φωτογραφίες και βίντεο από τη ρετροσυλλογή μου

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Mr.Computer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το έχω παίξει στην Amiga, όπως και το Barbarian. Θυμάμαι πως το Obliterator μου είχε φανεί καλύτερο. Ίσως η Psygnosis προετοίμαζε το έδαφος για το επικό Shadow of the Beast, κυκλοφορώντας πρώτα αυτούς τους τίτλους στην Amiga. Ωστόσο στον Spectrum πρέπει να είναι αρκετά καλό το Obliterator!
Μια απ' τα ίδια κι εγώ. Το Barbarian το είχα προχωρήσει πολύ στην Amiga. Το Obliterator όχι τόσο πολύ, αλλά όντως, μου είχε φανεί κι εμένα καλύτερο. Στον Spectrum επίσης πολύ ωραίο, σε πιο ασπρόμαυρο στυλ. Πιο πολύ πρέπει να το είχα παίξει στον ΖΧ.
Όταν βρω χρόνο θα φωτογραφίσω ένα επίσης επικό, από τον ίδιο προγραμματιστή... δεν κάνω spoiler! (πρέπει να βρω και μια λύση για να μη γεμίζω τον σέρβερ με φωτογραφίες)

Τελευταία επεξεργασία:
Όταν βρω χρόνο θα φωτογραφήσω ένα επίσης επικό, από τον ίδιο προγραμματιστή... δεν κάνω spoiler! (πρέπει να βρω και μια λύση για να μη γεμίζω τον σέρβερ με φωτογραφίες)
Χμμ, αναρωτιέμαι σε ποιο αναφέρεσαι. Παραμένω συντονισμένος ;)

Aztecs.jpg

Αααυτό... Gold of the Aztecs. Το κουτί δεν το βρίσκω. Κάπου θα είναι καταχωνιασμένο, οπότε τράβηξα οθόνη. Πάντα είχα την εντύπωση πως το έφτιαξε ο προγραμματιστής του Barbarian, αλλά τώρα που το έψαξα, δεν βρήκα τέτοια πληροφορία.
Πολύ δύσκολο, αλλά είχαμε κολλήσει μ' έναν φίλο και παίζαμε τα βράδια. Το είχαμε πάει πολύ μακρυά. Θυμάμαι έναν καταρράκτη, αλλά είχαμε προχωρήσει και πέρα απ' αυτόν! :)

Πάντα είχα την εντύπωση πως το έφτιαξε ο προγραμματιστής του Barbarian, αλλά τώρα που το έψαξα, δεν βρήκα τέτοια πληροφορία.
Καλά θυμάσαι, ο ίδιος είναι αναμεμειγμένος και στα τρία: David H. Lawson. Μπορεί από διαφορετικό πόστο. Συνηθιζότανε.

David Lawson was a co-founder of Imagine Software which was set up in 1982. Lawson wrote their early hits Arcadia and Ah Diddums. After the company closed in 1984, Lawson co-founded Psygnosis.

Πίσω
Μπλουζα