Από το προσωπικό μου αρχείο, στην ίδια ΕΒΓΑ, ο Θανάσης Βέγγος και ο Αντώνης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος (που δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ) στις αρχές της δεκαετίας του '70. Έχει αξία - πέρα από τα αγαπητά πρόσωπα των ηθοποιών - η αγάπη με την οποία ο κύριος Βέγγος κοιτούσε το νονό και θείο μου τον οποίο υπεραγαπούσε και επισκεπτόταν συχνά μιας και εκείνη την εποχή έμενε σε μια μονοκατοικία απέναντι από την ΕΒΓΑ επί της οδού Γαλατσίου. Έτσι ήταν τότε, προσωπικές σχέσεις γεμάτες ανθρωπιά, αγνότητα και η γειτονιά ενωμένη και αγαπημένη.
Για μένα και για κάποιους ίσως άλλους του φόρουμ να έχει αξία επίσης κάθε λεπτομέρεια της φωτογραφίας...Τα γλυκά Χίου, ο συμπυκνωμένος χυμός ΗΒΗ (συσκευασία), οι κομπόστες, το σχήμα των ποτηριών καθώς και η πλαστική συσκευασία του γάλακτος ΕΒΓΑ με το αλουμινένιο κούμπωμα.
Σημείωση: ( Λίγο πιο πέρα υπάρχει μια καρτέλα με αυγά των οποίων η τιμή τότε ήταν 12 λεπτά! Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να βάλω όλη τη φωτογραφία αφού απεικονίζονται και άλλα πρόσωπα των οποίων την άδεια δεν έχω για να το κάνω )
Με ιδιαίτερη εκτίμηση και αγάπη αφιερώνω αυτή τη φωτογραφία στην bambinella100 και την Caprice.