Φύλακας Άγγελος... να ΄χουμε να λέμε

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Joined
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.263
Αντιδράσεις
338
Δευτέρα βράδυ… Ασυνήθιστο βράδυ… Από τον Hostgator έχουμε φάει gate:shake:…

Στο σπίτι μου παίζεται το Θέατρο του Παραλόγου…

Ξαπλωμένη στον αναπαυτικό μου καναπέ :

- προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω την (αν)επίσημη πρόταση της ΤΟΕΙ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φαν φικ μου (αντί για μια εικόνα μου έστειλαν 1.000 ιδεογράμματα :rant: )

- είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον διάσημο Ολλανδογιαπωνέζο μάνγκακα : Βίνσεντ Μπαν Γκογκ

- ετοιμάζομαι να επιλέξω ποιος από τους πάμπολλους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους θα αναλάβει την έκδοση του φαν φικ μου… :headbang:

Ενδεικτικά αναφέρω τους:

- Χαλάκης

- Ποδάγρας

- Ελληνικά Ιδεογράμματα

- Mahjong

- Tetris

- Sudoku sto Bali…

Ξαφνικά ο Navy μου βραχυκυκλώνει… Αιτία ένα δακρύβρεχτο e-mail που έλαβα από μια διακεκριμένη Candysister :D που σερνόταν (κυριολεκτικά ) στα πόδια μου για να ανεβάσω το φαν φικ μου στο φόρουμ…

Με ξέρετε… Είμαι μεγάλη καρδιά… :sure:Λύγισα…

Κατέστρεψα εν μία νυκτί τη διεθνή μου καριέρα :banghead: και αναγνώριση και σήμερα το ανέβασα στο GRM.

Πριν το διαβάσετε, να σας ενημερώσω πως δεν:

Α. Πρόκειται για Άρλεκιν όπου ο Άλμπερτ εκτός από χρήματα διαθέτει θεληματικό πηγούνι και δασύτριχο στήθος… :rofl:

Β. Συμμετέχει ο Τέρρυ παρά το αίσιο τέλος του α’ μέρους

(ναι… ναι… ετοιμάζεται και το δεύτερο… :diablotin: )

Γ. Πεθαίνω τη Σούζυ

Δ.Εμβαθύνω στους χαρακτήρες, στα αισθήματα, στις περιγραφές και στις καταστάσεις…

(αν τα έκανα όλα αυτά, θα έπιανε χίλιες και δύο σελίδες… αντί για τις εκατόν σαράντα δύο… :acoustic: )

Σας εύχομαι καλό διάβασμα όσοι το επιχειρήσετε και….

Please, αποφύγετε το γιαούρτωμα στην επόμενη συνάντηση…:dribble:
 
Please, αποφύγετε το γιαούρτωμα στην επόμενη συνάντηση…
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Συγγνώμη που γελάω, αλλά... μόλις γύρισα από τη δουλειά, και συνεχίζοντας τη δίαιτά μου τρώω ένα γιαούρτι για βραδυνό... την ώρα λοιπόν που πήγα να καταπιώ διάβασα αυτό και κόντεψα να πνιγώ!!!!

 


Αχ βρε Juanita,δεν πέθανες τη Σούζυ, παραλίγο να πεθάνεις εμένα από τα γέλια!!!!


 


Χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω το φανφικ σου!!!!!


 


Να τονίσω και εδώ, και επιμένω σε αυτό, ότι μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις!!!!



Ανυπομονώ να διαβάσω και τη συνέχεια!!!!
:happyjump:

Υ.Γ. Γιούπιιιιιιιι!!!! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:


Επιτέλους, ξανά ρετρό!!!!!
:cheers: :cheers: :cheers:

 


Έχω πάθει εξάρτηση!!!!!
:cool:
 
Φοβερη εισαγωγη απο την Juanita :bow: εισαι απιστευτη κοπελα μου :D ...και επειδη μολις αποφασισε να ανεβασει το φικ της επεσε το φορουμ, προτεινω ενα μικρο ευχελαιο (ή αγιασμο αναλογα με το τι ειναι πιο αποτελεσματικο) για να διωξουμε τα κακα πνευματα και να ξορκισουμε το ματι!

Juanita, σου ευχομαι καλη αρχη και να εισαι παντα πολυγραφοτατη! Πού ξερεις, μπορει σε μερικα χρονια να βγει το βιβλιο σου απο τις εκδοσεις "Πατακη" :rofl:
 
domniki είπε:
Φοβερη εισαγωγη απο την Juanita :bow: εισαι απιστευτη κοπελα μου :D ...και επειδη μολις αποφασισε να ανεβασει το φικ της επεσε το φορουμ, προτεινω ενα μικρο ευχελαιο (ή αγιασμο αναλογα με το τι ειναι πιο αποτελεσματικο) για να διωξουμε τα κακα πνευματα και να ξορκισουμε το ματι!
Domniki φοβερό το σχολιό σου!!!!!!!!!!!!!Είστε απίστευτες μου φτιάξατε το κέφι πρωί πρωί και μάλιστα πρώτη μέρα στη δουλειά..... :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Λίγα λόγια για τον «Φύλακα Άγγελο»

To φικ αναφέρεται καθαρά στη ζωή των Άλμπερτ - Τζωρτζ τα χρόνια που μεσολάβησαν πριν η Κάντυ πάει στους Ράνγκαν.

Ο τίτλος που επέλεξα θα έχει σίγουρα χρησιμοποιηθεί ξανά…

Τι πιο λογικό αφού εξαρχής ο Άλμπερτ είναι ο φύλακας άγγελος της Κάντυ.

Στη ζωή, αρκετές φορές παίζουμε καθοριστικό ρόλο παρεμβαίνοντας με πράξεις κινήσεις λόγια στη ζωή των αγαπημένων μας ανθρώπων. Το αν είναι για καλό ή για κακό μόνο σε βάθος χρόνου ίσως να μπορεί να αποδειχτεί...

Προσπάθησα να βασίσω τη δική μου ιστορία στην αρχική νουβέλα της Μιζούκι και στα γράμματα που ακολούθησαν. Ξέρω πως στα βιβλία της αναφέρεται με λεπτομέρειες στη ζωή κάποιων από τους πρωταγωνιστών οι οποίες δυστυχώς δε μου είναι γνωστές. Γι αυτό και έβαλα τη δική μου φαντασία να καλύψει κενά που ενδεχομένως όλοι μπορεί να έχουμε σχετικά με την πορεία των πραγμάτων.

Εν γνώσει μου, έχω παρεκτραπεί από τα χρονικά όρια στα οποία αναφέρεται η Μιζούκι στην αλληλογραφία της Κάντυ… Συνέπτυξα το χρόνο γιατί αν βασιζόμουν απόλυτα στο χρονικό ορίζοντα των γραμμάτων, το αγαπημένο μου ζευγάρι αντί να μεγαλώνει τα παιδάκια του θα έγραφε ο μεν Άλμπερτ τα απομνημονεύματά του η δε Κάντυ ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Προτού ξεκινήσετε – όσοι το επιχειρήσετε – την ανάγνωση να σας ενημερώσω πως πρόκειται για σπονδυλωτό φαν φικ… Εκεί δλδ που οι ήρωες περπατούν αμέριμνοι στις όχθες της λίμνης, μια φλασιά τους γυρίζει στο παρελθόν… Δεν μπορεί λοιπόν να διαβαστεί παραλείποντας κεφάλαια…

Επίσης… ξέρω πως δε θα το πιστέψετε… αλλά είναι σοβαρό…

Καλή ανάγνωση!
 
Juanita, ένα θα σου πω: Το 'χεις!!! :clap:

Πολύ καλή και η ιδέα σου για την καταγωγή της Candy! :thumbup:
 
nessie είπε:
Juanita, ένα θα σου πω: Το 'χεις!!! :clap:
Πολύ καλή και η ιδέα σου για την καταγωγή της Candy! :thumbup:

Χαίρομαι :cheers: πολύ που σου αρέσει μέχρι τώρα... :thanx2:

(ελπίζω και στη συνέχεια... :wait2: ένα καλοκαίρι θα σου κρατήσει συντροφιά...:nervous: αν δε βαρεθείς ενδιάμεσα και αρχίσεις :frypan: )...
 
Juanita μου να βαρεθώ, το αποκλείω!

Όσο για το "τηγανάκι" :frypan: ... Η χρησιμοποίησή του θα εξαρτηθεί από τη μοίρα που επιφυλάσσεις για τον Terry μας!!! :D
 
Συμφωνώ!!!!


Θέλω Τέρρυ ευτυχισμένο!!!


 


Εγώ βέβαια, θα είμαι πιο επιεικής... δε θα χρησιμοποιήσω τηγάνι!



Το πολύ πολύ κανένα Total, 2% λιπαρά!
:rofl:


 
Μονο εγω δεν το εχω διαβασει ακομα :cry:

Καταρα στην οδοντιατρο, που με πεθανε χθες και ημουν σαν ζαλισμενο κοτοπουλο ολο το απογευμα :bash:
 
Ναι βρε!!!

Θα είναι ευτυχισμένο το τέλος για όλους!!!

(βέβαια, εδώ που τα γράφουμε... εξαρτάται από την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς... αλλά να είστε σίγουροι πως και η Σούζυ θα είναι ευτυχισμένη και όοοοοοοοοοοοοολοι... χμμμ... όχι όλοι.... )

Για κάποιους επιφυλάσω άσχημα γεγονότα...

Αλλά δε θα κάνω spoiings :D
 
Μάλιστα!


Είναι πολύ δύσκολο για έναν Anthony fan να βλέπει το κοριτσάκι του να πολιορκείται από διάφορους κυρίους αλλά αυτό το ξεχνάω προσωρινά.
:p


Θα ήθελα επίσης να πω και ότι δεν διαβάζω εύκολα τέτοια θέματα ,αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω να περάσει έτσι η όποια προσπάθεια των δικών μας παιδιών! ;)

 


Το GRM είναι πολύ τυχερό που έχει κατορθώσει να μαζέψει τόσο ενδιαφέροντες ανθρώπους με τόσες ευαισθησίες και τέτοιο πνεύμα.



Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά...


 


Ιωάννα!



Εκπληκτική η σύλληψη σου να τοποθετήσεις τον Άλμπερτ μάρτυρα στις πρώτες στιγμές της ύπαρξης της Candy. Αυτές οι στιγμές προηγούνται της γνωστής σε εμάς ιστορίας δίνοντας μας με πολύ πετυχημένο τρόπο το συναίσθημα ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι μοιράζονται κάτι το πολύ προσωπικό και ξεχωριστό. Κάτι που ούτε στην Κυρία Πόνυ και την αδερφή Μαρία , αλλά ούτε και σε εμάς επιτράπηκε να είμαστε μπροστά...


 

 


Ο Άλμπερτ κατόρθωσε να διεισδύσει στα άδυτα των αδύτων της ύπαρξης της Candy γνωρίζοντας ακόμα και το στενό οικογενειακό περιβάλλον της που υποκατέστησε κατά κάποιον τρόπο αυτός.


 


Πολύ καλό επίσης το εύρημα της ακύρωσης της υιοθεσίας που κυριολεκτικά με άγχωσε με κατέστρεψε και με λύτρωσε τελικά!


 


Μου άρεσε η σκέψη της Candy που ασυναίσθητα στιγμιαία έβλεπε αυτόν τον άνθρωπο διαφορετικά και μετά αμέσως αναδιπλωνόταν , όπως και η προσμονή της να περάσει γρήγορα η νύχτα για να τον ξαναδεί γρήγορα το άλλο πρωί.


 

 


Ξέρω πόσο καιρό το έγραφες και το έσχιζες μετά...



Χαίρομαι που τελικά το μοιράστηκες μαζί μας!


 


 
Turri, σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :wave:

Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι για εμένα το να ακούω από εσένα λόγια εκτίμησης...

Ελπίζω να σου αρέσει και στη συνέχεια... :sealed:

Και η αλήθεια είναι πως όλες μας (για την ώρα... περιμένουμε και το δικό σου ) μπορεί να μην έχουμε το "χάρισμα" αλλά έχουμε τη διάθεση και την αγάπη να πάρουμε την πέν... :wait2: το πληκτρολόγιο και να ολοκληρώσουμε την ιστορία.

Και όταν αυτό βγαίνει μέσα από την καρδιά μας, ανεξάρτητα από τον τελικό τυχερό, το αποτέλεσμα είναι χωρίς αμφιβολία υπέροχο!!!
 
Δεν μου προσέχετε τον Anthony όμως.....έχω παράπονα! :p
 
Διαβασα τα πρωτα κεφαλαια που ανεβασε η Juanita :clap:

Προσοχη, γιατι τα σχολια μου περιεχουν spoilers

Λοιπον, ανυπομονω να μαθω τι θα γινει με την Μαντλεν και τον Αλμπερτ!!!! Μα νομιζα οτι ο Αλμπερτ προτιμουσε τις ξανθιες...αλλα να, που μια μελαχροινη προβλεπω να του κλεβει την καρδια. Αντιπαθησα αμεσως αυτον τον Βλαντιμιρ! Ειμαι μια ευαισθητη ψυχη αλλωστε και δεν τους μπορω καθολου αυτους τους τυπους :bash:

Οσο για το φιλι Aλμπερτ-Καντυ, εεεεε, "δεν το στρεχω" (που λεγαμε και παιδια), επρεπε και ο Αλμπερτ να φαει χαστουκι :banghead: Εδω ο Τερρυ εφαγε 3 μπουφλες, τοτε που η Καντυ ηταν καψουρα για τα μπλε του μπιρμπιλωτα ματια. Ο Αλμπερτ τοσο φτηνα θα την γλιτωσει??? Μαλλον η συγγραφεας του φικ ειναι αλμπερτικη μεχρι κοκκαλο και κανει διακρισεις ;)

Kαλο γραψιμο Juanita :clap: και ευχαριστουμε που μοιραστηκες -επιτελους- μαζι μας το δημιουργημα σου. Αναμενουμε την συνεχεια :clap:

Turrican είπε:
Μάλιστα!
Είναι πολύ δύσκολο για έναν Anthony fan να βλέπει το κοριτσάκι του να πολιορκείται από διάφορους κυρίους αλλά αυτό το ξεχνάω προσωρινά.
:p


Ωχ, το ηξερα οτι θα προβληματιζε τον Turrican η σκηνη του φιλιου! Αμαν ρε Μητσαρα, ελεος πια! Δεν επαθε και τιποτα κακο η μικρη μας Καντυ :rofl: ευχαριστο θα ηταν το φιλι ;) Tι λες Juanita?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:what:Έχω ξεφύγει τελείως;;;;

Και είναι ακόμη στην αρχή... :zip:

Ωχ... καημένε Turri...:dribble:

Θα βάζω spoiler... μόνο για σένα... :cold:
 
Juanita είπε:
Ωχ... καημένε Turri...:dribble:

Θα βάζω spoiler... μόνο για σένα... :cold:
Αστα Juanita, ο μονος τροπος να ευχαριστησεις τον Τurrican ειναι να αναστησεις τον Αντονυ...α, αυτο θα ευχαριστουσε τρομερα και την αγαπημενη Death2Eliza που εχει στο σπιτι της βωμο για τον Αντονυ :D

Αλλα οπως ξερουμε ολοι, ακομα και με την μαγεια δυο πραγματα δεν ειναι δυνατον να κανουμε: 1. να επαναφερουμε καποιον στη ζωη και 2. να κανουμε καποιον να μας αγαπησει ;)
 
domniki είπε:
Μονο εγω δεν το εχω διαβασει ακομα :cry: Καταρα στην οδοντιατρο, που με πεθανε χθες και ημουν σαν ζαλισμενο κοτοπουλο ολο το απογευμα :bash:
Εγώ πάντως τον δικό μου οδοντίατρο τον έχω προειδοποιήσει!!!

Έτσι και με πονέσει θα του δαγκάσω κανένα δάχτυλο!!!!! :D
 
Σε παραμύθι αναφερόμαστε... όλα γίνονται... :cheers:

Περιμένω από τον Turri να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση...
 
Βρε παιδιά....εκείνο το καλό παιδί....στον Anthony αναφέρομαι....μήπως είναι δυνατόν να ζει; Κάποιοι είπαν πως τον είδανε.... :icon_cry:
 
Πίσω
Μπλουζα