Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 376
Δευτέρα βράδυ… Ασυνήθιστο βράδυ… Από τον Hostgator έχουμε φάει gate:shake:…
Στο σπίτι μου παίζεται το Θέατρο του Παραλόγου…
Ξαπλωμένη στον αναπαυτικό μου καναπέ :
- προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω την (αν)επίσημη πρόταση της ΤΟΕΙ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φαν φικ μου (αντί για μια εικόνα μου έστειλαν 1.000 ιδεογράμματα :rant: )
- είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον διάσημο Ολλανδογιαπωνέζο μάνγκακα : Βίνσεντ Μπαν Γκογκ
- ετοιμάζομαι να επιλέξω ποιος από τους πάμπολλους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους θα αναλάβει την έκδοση του φαν φικ μου…
Ενδεικτικά αναφέρω τους:
- Χαλάκης
- Ποδάγρας
- Ελληνικά Ιδεογράμματα
- Mahjong
- Tetris
- Sudoku sto Bali…
Ξαφνικά ο Navy μου βραχυκυκλώνει… Αιτία ένα δακρύβρεχτο e-mail που έλαβα από μια διακεκριμένη Candysister που σερνόταν (κυριολεκτικά ) στα πόδια μου για να ανεβάσω το φαν φικ μου στο φόρουμ…
Με ξέρετε… Είμαι μεγάλη καρδιά… :sure:Λύγισα…
Κατέστρεψα εν μία νυκτί τη διεθνή μου καριέρα και αναγνώριση και σήμερα το ανέβασα στο GRM.
Πριν το διαβάσετε, να σας ενημερώσω πως δεν:
Α. Πρόκειται για Άρλεκιν όπου ο Άλμπερτ εκτός από χρήματα διαθέτει θεληματικό πηγούνι και δασύτριχο στήθος…
Β. Συμμετέχει ο Τέρρυ παρά το αίσιο τέλος του α’ μέρους
(ναι… ναι… ετοιμάζεται και το δεύτερο… )
Γ. Πεθαίνω τη Σούζυ
Δ.Εμβαθύνω στους χαρακτήρες, στα αισθήματα, στις περιγραφές και στις καταστάσεις…
(αν τα έκανα όλα αυτά, θα έπιανε χίλιες και δύο σελίδες… αντί για τις εκατόν σαράντα δύο… :acoustic: )
Σας εύχομαι καλό διάβασμα όσοι το επιχειρήσετε και….
Please, αποφύγετε το γιαούρτωμα στην επόμενη συνάντηση…:dribble:
Στο σπίτι μου παίζεται το Θέατρο του Παραλόγου…
Ξαπλωμένη στον αναπαυτικό μου καναπέ :
- προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω την (αν)επίσημη πρόταση της ΤΟΕΙ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φαν φικ μου (αντί για μια εικόνα μου έστειλαν 1.000 ιδεογράμματα :rant: )
- είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον διάσημο Ολλανδογιαπωνέζο μάνγκακα : Βίνσεντ Μπαν Γκογκ
- ετοιμάζομαι να επιλέξω ποιος από τους πάμπολλους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους θα αναλάβει την έκδοση του φαν φικ μου…
Ενδεικτικά αναφέρω τους:
- Χαλάκης
- Ποδάγρας
- Ελληνικά Ιδεογράμματα
- Mahjong
- Tetris
- Sudoku sto Bali…
Ξαφνικά ο Navy μου βραχυκυκλώνει… Αιτία ένα δακρύβρεχτο e-mail που έλαβα από μια διακεκριμένη Candysister που σερνόταν (κυριολεκτικά ) στα πόδια μου για να ανεβάσω το φαν φικ μου στο φόρουμ…
Με ξέρετε… Είμαι μεγάλη καρδιά… :sure:Λύγισα…
Κατέστρεψα εν μία νυκτί τη διεθνή μου καριέρα και αναγνώριση και σήμερα το ανέβασα στο GRM.
Πριν το διαβάσετε, να σας ενημερώσω πως δεν:
Α. Πρόκειται για Άρλεκιν όπου ο Άλμπερτ εκτός από χρήματα διαθέτει θεληματικό πηγούνι και δασύτριχο στήθος…
Β. Συμμετέχει ο Τέρρυ παρά το αίσιο τέλος του α’ μέρους
(ναι… ναι… ετοιμάζεται και το δεύτερο… )
Γ. Πεθαίνω τη Σούζυ
Δ.Εμβαθύνω στους χαρακτήρες, στα αισθήματα, στις περιγραφές και στις καταστάσεις…
(αν τα έκανα όλα αυτά, θα έπιανε χίλιες και δύο σελίδες… αντί για τις εκατόν σαράντα δύο… :acoustic: )
Σας εύχομαι καλό διάβασμα όσοι το επιχειρήσετε και….
Please, αποφύγετε το γιαούρτωμα στην επόμενη συνάντηση…:dribble: