Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 380
Δευτέρα βράδυ… Ασυνήθιστο βράδυ… Από τον Hostgator έχουμε φάει gate:shake:…
Στο σπίτι μου παίζεται το Θέατρο του Παραλόγου…
Ξαπλωμένη στον αναπαυτικό μου καναπέ :
- προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω την (αν)επίσημη πρόταση της ΤΟΕΙ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φαν φικ μου (αντί για μια εικόνα μου έστειλαν 1.000 ιδεογράμματα :rant: )
- είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον διάσημο Ολλανδογιαπωνέζο μάνγκακα : Βίνσεντ Μπαν Γκογκ
- ετοιμάζομαι να επιλέξω ποιος από τους πάμπολλους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους θα αναλάβει την έκδοση του φαν φικ μου…
Ενδεικτικά αναφέρω τους:
- Χαλάκης
- Ποδάγρας
- Ελληνικά Ιδεογράμματα
- Mahjong
- Tetris
- Sudoku sto Bali…
Ξαφνικά ο Navy μου βραχυκυκλώνει… Αιτία ένα δακρύβρεχτο e-mail που έλαβα από μια διακεκριμένη Candysister
που σερνόταν (κυριολεκτικά ) στα πόδια μου για να ανεβάσω το φαν φικ μου στο φόρουμ…
Με ξέρετε… Είμαι μεγάλη καρδιά… :sure:Λύγισα…
Κατέστρεψα εν μία νυκτί τη διεθνή μου καριέρα
και αναγνώριση και σήμερα το ανέβασα στο GRM.
Πριν το διαβάσετε, να σας ενημερώσω πως δεν:
Α. Πρόκειται για Άρλεκιν όπου ο Άλμπερτ εκτός από χρήματα διαθέτει θεληματικό πηγούνι και δασύτριχο στήθος…
Β. Συμμετέχει ο Τέρρυ παρά το αίσιο τέλος του α’ μέρους
(ναι… ναι… ετοιμάζεται και το δεύτερο…
)
Γ. Πεθαίνω τη Σούζυ
Δ.Εμβαθύνω στους χαρακτήρες, στα αισθήματα, στις περιγραφές και στις καταστάσεις…
(αν τα έκανα όλα αυτά, θα έπιανε χίλιες και δύο σελίδες… αντί για τις εκατόν σαράντα δύο… :acoustic: )
Σας εύχομαι καλό διάβασμα όσοι το επιχειρήσετε και….
Please, αποφύγετε το γιαούρτωμα στην επόμενη συνάντηση…:dribble:
Στο σπίτι μου παίζεται το Θέατρο του Παραλόγου…
Ξαπλωμένη στον αναπαυτικό μου καναπέ :
- προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω την (αν)επίσημη πρόταση της ΤΟΕΙ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φαν φικ μου (αντί για μια εικόνα μου έστειλαν 1.000 ιδεογράμματα :rant: )
- είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον διάσημο Ολλανδογιαπωνέζο μάνγκακα : Βίνσεντ Μπαν Γκογκ
- ετοιμάζομαι να επιλέξω ποιος από τους πάμπολλους ενδιαφερόμενους εκδοτικούς οίκους θα αναλάβει την έκδοση του φαν φικ μου…

Ενδεικτικά αναφέρω τους:
- Χαλάκης
- Ποδάγρας
- Ελληνικά Ιδεογράμματα
- Mahjong
- Tetris
- Sudoku sto Bali…
Ξαφνικά ο Navy μου βραχυκυκλώνει… Αιτία ένα δακρύβρεχτο e-mail που έλαβα από μια διακεκριμένη Candysister

Με ξέρετε… Είμαι μεγάλη καρδιά… :sure:Λύγισα…
Κατέστρεψα εν μία νυκτί τη διεθνή μου καριέρα

Πριν το διαβάσετε, να σας ενημερώσω πως δεν:
Α. Πρόκειται για Άρλεκιν όπου ο Άλμπερτ εκτός από χρήματα διαθέτει θεληματικό πηγούνι και δασύτριχο στήθος…
Β. Συμμετέχει ο Τέρρυ παρά το αίσιο τέλος του α’ μέρους
(ναι… ναι… ετοιμάζεται και το δεύτερο…

Γ. Πεθαίνω τη Σούζυ
Δ.Εμβαθύνω στους χαρακτήρες, στα αισθήματα, στις περιγραφές και στις καταστάσεις…
(αν τα έκανα όλα αυτά, θα έπιανε χίλιες και δύο σελίδες… αντί για τις εκατόν σαράντα δύο… :acoustic: )
Σας εύχομαι καλό διάβασμα όσοι το επιχειρήσετε και….
Please, αποφύγετε το γιαούρτωμα στην επόμενη συνάντηση…:dribble: