angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 480
Ευχαριστω Kambia!Nα'σαι καλα!
Γιαννη...η χαρα μου δεν περιγραφεται!!!Ajax87 είπε:@Stayros επιτελους φτιαχτηκε!!
Δεν νομιζω να σου βαλει δασμους για 5 ή 10 πυκνωτες που κοστιζουν 4,5 ευρω ο ενας.johnny19818 είπε:Σε ευχαριστώ για τις λύσεις. Ενώ έκλεινα προς την λύση με τους Σάνυο πυκνωτές, παρατήρησα ότι στην περιγραφή λέει ότι οι χρέώσεις δασμών κτλ είναι ευθύνη του αγοραστή και δε θα το ρισκάρω. Μάλλον θα κάνω δουλειά με το καλώδιο που λες.
Nα'σαι καλα Σταυρο!Και εγω σε ευχαριστω αφου ετσι γνωριστηκαμε καλυτερα και τα ειπαμε απο κοντα!!Happy gaming!!! :thanx2: :thanx2:stayros είπε:Ο καλος ο Αγιος με την κοκκινη στολη ηρθε στην ωρα του φετος....
Μονο που δεν τον ελεγαν Βασιλη αλλα...Γρηγορη!
Και ιδου τι εβγαλε απο το μεγαλο κοκκινο σακουλι του...
Ενα λειτουργικοτατο Game Gear..... :d@redevil @redevil:d@redevil:d@redevil:d@redevil
Καλε μου Αγιε Γρηγορη σε......... ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2:
ΡΕ ΟΥΣΤ....!!!!!!metalcandyman είπε:Μπραβο στον γρηγορη που το εφτιαξε και συμεριζομαι την χαρα του σταυρου που φτιαχτηκε επιτελους.Τωρα ομως περασε η πρωτη χαρα και επαιξες και χαρηκες σταυρο βαλτου εναν ωραιο κοκκινο φιογκο και πετα το το ρημαδι γιατι οπως ειναι γνωστο οτιδηποτε γραφει sega πανω ειναι για τα σκουπηδια