Χαλασμένες μπαταρίες των παιχνιδιών snes

Πήγαινε στον τοπικό Γερμανο, μπορεί να σου κανει την αλλαγή
 
leaosnes είπε:
λοιπόν ένα ένα γιά να μην μπερδευτο,οταν λες :

κολλάμε μια με καλάι τι είναι αυτό?

οκ με αυτο 15-20W κολλητήρι ,αλλα τρόμπα ?, καλάι? μπαταρια cr2032 οκ (εχω)

που μπορω να τα προμιθευτω ? εννοω κε σε ενα πρακτικερ?

(η μπαταρία που μου είχε βάλει το μαγαζάκι είναι καλή σε λειτουργία αλλα δεν ξερω τι φταιει)
τρόμπα είναι μια απλή συσκευή που ρουφάει το ζεστο καλάι για να μπορέσεις να ξεκολλήσεις ότι θες και να είναι καθαρές μετά οι τρύπες της πλακέτας.

καλάι είναι το ασημένιο πράγμα που κρατάει τα πράματα στη θέση τους :p

σε καταστήματα με ηλεκτρονικά εξαρτήματα έχουν τα πάντα... η από κανα eBay, ψάξε soldering iron , solder pump, solder κτλ κτλ κτλ
 
αν θυμάμαι καλά είχα πάει για να αγοράσω μπαταρία cr32 αλλα μου είχαν πει ότι δεν έχουν. (γενικά δεν ήξεραν τη ήταν), αλλα είσαι σίγουρος ότι αλλάζουν? το λέω για να πάρο σβάρνα όλους τους γερμανούς.

αγαπητέ φιλε κεροπι ξέρεις αν στο γερμανό αλλάζουν?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
δεν έχω ιδέα, καλύτερα να βρεις κανα μάστορα που επισκευάζει τηλεοράσεις κτλ παρά να ψάχνεις στο Γερμανό είναι η γνώμη μου, εκτός και αν κάνουν και service στην Αθήνα, για να λέει ο Saulot κάτι θα ξέρει....
 
ok thanx αύριο μεθαύριο παραμεθαύριο θα πάρω σβάρνα τα μαγαζιά !!!
 
Δουλευα στο Γερμανο στο μοσχάτο και έκανα αυτη τη δουλεια (όχι σε κασσέτες snes αλλα σε συναγερμούς κλπκλπ) αλλα να είσαι σίγουρος οτι δέν θα έχουν το κατσαβίδι της ninty.

οπότε πρώτα βρές το κατσαβίδι και μετα κανε την τσαρκα σου.
 
το εχω το κατσαβιδι τις νιντεντο. αλλα ρε gamt.. αύριο παω στο χωριο για ψήφο οποτε θα μείνω πίσω για 2 μέρες, και μετα παω για τσαρκα!!!!
 
2 μέρες είναι, υπομονή.
 
παιδιά απογοητευτικά! μόλις πήρα τα απαιτούμενα εργαλεία (εκτος τις τρόμπας)άλλαξα την μπαταρία και δεν έπιασε τίποτα οποτε θα παο αύριο στο γερμανό αλλιώς φιλε κεροπι σου έρχομαι, πάντως αν κάποιος από αθηνα ξέρει μπορεί να μου το πει!!!
 
τί σου κάνει δηλαδή; δεν κρατάει save; μήπως τα έφτυσε το cartridge;
 
η κασέτα δουλεύει κανονικά απλά δεν λειτουργεί το save ,να ρωτήσω κάτι άλλο μήπως φταίει το καλαi που είναι το παλιό ? εννοώ ότι k καλά έπρεπε να έχω βαλει καινούργιο? μηπως εχει χαλασει το σιστημα του save τισ κασετας? παιζει κατι τετοιο?
 
το καλάι ξέχνα το , είναι ΟΚ... παίζει όμως να χάλασε η κασέτα....
 
οχι ρε σι αφου πεζω κανονικα ! μηπως ειναι η μπαταρια θα προσπατηισω να βρω αλλη μαρκα ,ιδιο τυπο και θα την παω στο γερμανο.
 
το ότι παίζει κανονικά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, μπορεί να έχει χαλάσει κάτι που αφορά μόνο την μπαταρία... δοκίμασε με άλλη και ανέφερε!
 
επειδη εχω σπουδασει ηλεκτρονικος δεν χρειαζεται να βαλεις πολυ καλαι ισα ισα για να κραταει για να κανεις την κοληση ειναι μονο κολας με καλαι την μπαταρια αλλα αν βαλεις πολυ δεν θαπιασουν οι πολοι της μπαταριας πανω και δεν θα λειτουργησει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
λοιπόν παίδες αναφέρω , βρήκα ένα τυπά σε να μαγαζάκι ο οποιος μέτρησε την μπαταρία (k είναι ok), μου τοποθέτησε την μπαταρία k επίσης κοίταξε αν η μπαταρία δίνη τάση στο παιχνίδι (k είναι ok) k ερωτώ εγώ τώρα υπάρχει καμια περίπτωση να μην λειτουργεί? και η

απάντηση είναι ναι υπήρχει ! δεν αντέχω άλλο θα την ξαναγοράσω το save δεν λειτουργεί!
 
φίλε όταν έκανες την "πατέντα" με την μονωτική παίζει να χαλάσανε τα διοδάκια που έχει εκεί δίπλα, αυτά τα τσέκαρε ο μάγκας; επίσης να δει αν πάει τάση στην μνήμη για το save... αν πάει τότε σημαίνει ότι χάλασε το chip οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...
 
Φίλε leaosnes...μόνον εσύ και ο ξανθόπουλος είστε τόσο αγωνιστές!!! :bow:

Με τόσες βόλτες που έχεις κάνει για να φτιάξεις το μπαταρία, θα μπορούσες να αγοράσεις ένα καινούριο cartridge καθώς είναι φθηνά τα παιχνίδια του Snes σήμερα. Για ποιο παιχνίδι ψάχνεις μπαταρία???
 
αχ το ξέρω ρε φιλε ,ειδικά το κολλητήρι μου στοίχισε, αλλα το πήρα με την ελπίδα ότι θα το χαναχρεισιμιποιισω αλλα τι να κάνουμε !, το παιχνίδι που έχω το πρόβλημα είναι το illusion of gaia, να σε ρωτήσω όταν λες φτηνά τα games του snes λες από ebay ? γιατι εδω τα εχουν μια περιουσια!
 
ποσο σου κοστισε το κολλητηρι?γιατι δεν κανουν πανω απο 10 ευρω
 
Πίσω
Μπλουζα