imperium
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 137
Περιπετεια του σκηνοθετη Τζον Καρπεντερ
με τους
Κερτ Ρασελ,Κιμ Κατραλ,Τζειμς Χονγκ,Κειτ Μπαρτον
Η ξεφρενη ζωη του επιπολαιου και αστατου φορτηγατζη Τζακ Μπαρτον (Κερτ Ρασελ) παιρνει διαφορετικη τροπη,οταν απαγαγεται η αρραβωνιαστικια του καλυτερου του φιλου.Στην προσπαθεια του να τη σωσει,θα βρεθει σε ενα σκοτεινο κοσμο παραξενων πλασματων και πνευματων στην Τσαιναταουν του Σαν Φρανσισκο.
Αποφευγοντας δαιμονες και παραξενα εμποδια ο Τζακ ερχεται αντιμετωπος με τον αμειλικτο Λο Παν,εναν μαγο 2000 ετων που εχει τον ελεγχο της ευρυτερης περιοχης
μια απο τις αγαμημενες μου ταινιες
[edit] dead picture [edit]
με τους
Κερτ Ρασελ,Κιμ Κατραλ,Τζειμς Χονγκ,Κειτ Μπαρτον
Η ξεφρενη ζωη του επιπολαιου και αστατου φορτηγατζη Τζακ Μπαρτον (Κερτ Ρασελ) παιρνει διαφορετικη τροπη,οταν απαγαγεται η αρραβωνιαστικια του καλυτερου του φιλου.Στην προσπαθεια του να τη σωσει,θα βρεθει σε ενα σκοτεινο κοσμο παραξενων πλασματων και πνευματων στην Τσαιναταουν του Σαν Φρανσισκο.
Αποφευγοντας δαιμονες και παραξενα εμποδια ο Τζακ ερχεται αντιμετωπος με τον αμειλικτο Λο Παν,εναν μαγο 2000 ετων που εχει τον ελεγχο της ευρυτερης περιοχης
μια απο τις αγαμημενες μου ταινιες
[edit] dead picture [edit]
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την εχω λιωσει στις προβολες.Μπορει να ηταν εμπορικη αποτυχια αλλα η αληθεια ειναι πως στα βιντεοκλαμπς ειχε απροσμενα καλη διανομη.Για μενα ειναι η καλυτερη συνεργασια μεταξυ Κερτ Ρασσελλ και Τζων Καρπεντερ, ακομα καλυτερη και απο το Escape from New York τολμω να πω.Η Κιμ Καττραλλ ειναι πραγματικη κουκλαρα (τελικα ειναι μυθος οτι οι αγγλιδες ειναι κακασχημες) ενω και καρα-καλτ φιγουρα ο Τζειμς Χονγκ ως Λο Παν (παντα με τρομαζε).Ειναι ιδεα μου οτι το τελος μας προμηνυε για σικουελ η μου φαινεται; :wait2: