Σχετικα με τα χαστουκια και τις φαπες που εχει φαει ο Τζανετακος, ανοιγω το κουτι με τις αχρηστες πληροφοριες που διαθετω και σας μεταφερω 2 περιστατικα που εχει διηγηθει ο ιδιος ο Τζανετακος
1) Επαιζα σε ενα θεατρικο με τον Κωνστανταρα και κατα το σεναριο καποια στιγμη με ταραζε στις φαπες... Σε μια παρασταση εκει που τις ετρωγα ακουγεται απο κατω ενας θεατης να παροτρυνει τον Κωνστανταρα: "Βαρα τον! Δωστου κι αλλες ... Μη το λυπασαι το κ...παιδο!" Κι εγω αναρωτιομουν που με ηξερε ο ανθρωπος? Τι κακο του ειχα κανει? Ποιος ξερει τι προβληματα ειχε στο σπιτι με τον γιο του και σε μενα εβλεπε αυτον και ξεσπασε ετσι...
2) Το 1973 στην καταληψη του Πολυτεχνειου ειχα παει εξω απο τα καγκελα και μοιραζα μερικες κονσερβες στους φοιτητες ωσπου με συνελαβε η αστυνομια και με πηγαν στην ασφαλεια... Εκει το αλλο πρωι με πηγαν σε ενα γραφειο κι ηρθε ενας αγριωπος αξιωματικος... Σκεφτομαι "Ωχ, Αλεκο, ευτυχως εχεις συνηθισει το ξυλο απο τους ρολους σου ελπιζω να αντεξεις..."
Και ξαφνικα αρχιζει ο αξιωματικος να μου μιλαει με το ευγενικο και το γλυκο: "Ωστε εσυ εισαι ο Τζανετακος ο ηθοποιος? Αυτος ο γλυκος ανθρωπος? Ξερεις τι θαυμασμο κι αγαπη σου εχει η κορη μου? Λατρεια! Σημερα μου λεγε: Μα, μπαμπα, αυτον το γλυκο ανθρωπο θα σπασεις στο ξυλο σημερα"?