pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 410
Ωραιες κατασκευες. Απο τα τηλεφωνα μπορεις να καταλαβεις; Αν βλεπω καλα δεν εχει μπροστα 010 ή 210
pardalotzatziki αυτο ειναι το screenshot με τα τηλεφωνα των φακελων "χειροτεχνιες και κατασκευες"pardalotzatziki είπε:Ωραιες κατασκευες. Απο τα τηλεφωνα μπορεις να καταλαβεις; Αν βλεπω καλα δεν εχει μπροστα 010 ή 210

Ποτε αρχισε η χρηση του 210; Δεν θυμαμαι...katerinak είπε:Αυτο σημαινει οτι κυκλοφορησαν λιγο αργοτερα απ τις "χειροτεχνιες και κατασκευες",σωστα; ποσο ομως αργοτερα; ποιος ξερει..
μηπως θα ηταν καλυτερα να δουμε ποτε ξεκινησε το φαξ στην Ελλαδα;pardalotzatziki είπε:Ποτε αρχισε η χρηση του 210; Δεν θυμαμαι...
RIO σιγουρα εννοεις αυτες εδω , ειναι μεταγενεστερες απ τις "χειροτεχνιες και κατασκευες" και μαλλον κι απ τις "χαρτοκατασκευες απο την Ιστορια" αλλά δεν ξερω ποτε κυκλοφορησανRIO είπε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε στις προηγούμενες σελίδες ( είναι και κάμποσες ), αλλά κάτι βυζαντινές εκκλησίες όπως ο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης κλπ , σε αυτές τις χειροτεχνίες δεν ήταν;
Ναι, αυτές εννοούσα katerinak...katerinak είπε:RIO σιγουρα εννοεις αυτες εδω , ειναι μεταγενεστερες απ τις "χειροτεχνιες και κατασκευες" και μαλλον κι απ τις "χαρτοκατασκευες απο την Ιστορια" αλλά δεν ξερω ποτε κυκλοφορησαν
βρεθηκε η καρτελα και με τις δραχμες!!!katerinak είπε:boomer :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: :thanx2: οπως διαπιστωνω δεν ειχα ουτε το φακελο Νο 3, ειναι σαν να τον βλεπω για πρωτη φορα
Στο ποστ 22 προσθεσα μια φωτογραφια που ειχα βρει στο ιντερνετ με τις φυλες, γραφω οτι κατι μου θυμιζει γιατι ειχα την εντυπωση οτι κατι παρομοιο ειχα φτιαξει κι εγω τοτε,αλλα τα περιεχομενα του 3ου φακελου μου ειναι εντελως αγνωστα!
Το επιτραπεζιο παιχνιδι "παιρνω και δινω" εξελιχθηκε λογω του ευρω.. θα ηταν ωραιο να το βλεπαμε και στην οριτζιναλ εκδοση του με τις δραχμες που ειναι συλλεκτικη
Να εισαι καλα!!!!!!!!

Υπαρχουν καποια νουμερα απο παλιες συσκευασιες σε βιβλιοπωλεια, αν θελει καποιος πληροφοριες στελνει π.μ.boomer είπε:Μπράβο Κατερίνα για την ανακάλυψη της φώτο με τις δραχμές!! Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί υλικό με αυτές τις καρτέλες!! perlastar μπορείς να ψάξεις στα βιβλιοπωλεία και με λίγο τύχη ίσως υπάρχει κάποιο στοκ απ το συγκεκριμένο τεύχος. Απλά η μόνη διαφορά είναι πως ο φάκελος θα είναι αλλαγμένος απ' αυτόν που γνωρίζεις!!
boomer αν δεν κανω λαθος αυτες οι καρτελες με τις δραχμες που βλεπουμε στην πρωτη φωτο πρεπει να ειναι οι μοναδικες που διαφερουν (συγκρινοντας τις καρτελες των παλιων με αυτες των νεων φακελων). Δεν ξερω βεβαια αν στους φακελους Νο 1 και του νηπιαγωγειου υπηρχε θεμα σχετικο με τις δραχμεςboomer είπε:Μπράβο Κατερίνα για την ανακάλυψη της φώτο με τις δραχμές!! Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί υλικό με αυτές τις καρτέλες!!
Αψογες! Καλη χρονια!geotsi. είπε:Καλη χρονια κ λογω των ημερων χριστουγεννιάτικες κατασκευες από χειροτεχνιες Καμπανα..