kostantakis
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 8
Επαναφέρω το θέμα ρωτώντας αν υπάρχουν οι κατασκευές αυτές ή και παρόμοιες σε μορφή pdf να της φτιάξω ??? 
kostantakis δε νομιζω να υπαρχουν σε μορφη pdf αλλά ακομα και να υπαρχουν (αν δεν κανω λαθος) απαγορευεται η δημοσιευση τους λογω πνευματικων δικαιωματων.Περισσοτερα σχετικα με το θεμα των πνευματικων δικαιωματων γνωριζουν οι moderators και οι admins του retromaniaxkostantakis είπε:Επαναφέρω το θέμα ρωτώντας αν υπάρχουν οι κατασκευές αυτές ή και παρόμοιες σε μορφή pdf να της φτιάξω ???![]()
αυτα ειναι υπεροχα νεα boomer:cheers: :cheers: :cheers:boomer είπε:Ο φάκελος Νο 1 Κατερίνα αν και καθυστερημένος θα αναρτηθεί σύντομα!! Επίσης αυτή την περίοδο έχω ξεκινήσει και τον χρωματισμό τον καρτελών και θα της ανεβάζω κάθε φορά που τις τελειώνω!! Είναι σκέτος μπελάς αλλά αξίζει τον κόπο!!
Ασταματητος!kingtiger077 είπε:Πω πω πως μου είχε ξεφύγει το θρεντάκι αυτό;;; Πήγα πρόσφατα σε ένα βιβλιοπωλείο να πάρω τα εβδομαδιαία περιοδικά μου και είδα σε ένα ράφι 4-5 τέτοιους φακέλους με χειροτεχνίες του Καμπανά. Τις είδα από μακριά βέβαια αλλά διάβαζα τα νούμερα που είχαν απ'έξω και λέω κάπου τα έχω ξαναδεί εγώ αυτά και φαίνονται παλιά!!! Ε τώρα ποιος με πιάνει θα πάω να τα σηκώσω όλα!!!
,δεν εχει αριθμηση..
kingtiger077 εχω την εντυπωση οτι δε διαβασες καλα ολο το θρεντ..Ο boomer εκανε καταπληκτικη δουλεια αφου σκαναρε αρκετες καρτελες των φακελων,λειπει μονο ο Νο1.Οι φακελοι εχουν διαφορετικο εξωφυλλο αλλά το περιεχομενο ειναι το ιδιο με αυτο των παλιων,η μοναδικη διαφορα υπαρχει στο φακελο Νο 3 στις καρτελες που εχουν σχεση με το παιχνιδι "παιρνω και δινω" γιατι εχει φωτογραφιες με κερματα σε ευρω ενω παλια ειχε σε δραχμες.kingtiger077 είπε:Ευτυχώς που διάβασα όλο το θρεντ! Στο βιβλιοπωλείο που βρήκα τις χειροτεχνίες Καμπανά, υπάρχει ένας φάκελος με γκρι εξώφυλλο σαν αυτούς που είχα πιτσιρικάς και άλλους 4 με μπλε εξώφυλλο σαν αυτές που έχει στο ποστ #29 ο geotsi!!! Λογικά αυτοί βγήκαν πρόσφατα ε; Είναι και κλειστοί σε ζελατίνα. Αξίζει η αγορά τους ή να αρκεστώ μόνο στον κλασικό γκρι φάκελο που ξέρω τι είναι, και έχει και 2 πόντους σκόνη πάνω; Να πατάω στα σίγουρα δηλαδή.
Ποιοι λειπουν?katerinak είπε:Προβολή συνημμένου 86773 μακαρι να βρουμε φωτο και των αλλων ρετρο φακελων :flower:
μεχρι στιγμης στο παρον θρεντ ειδαμε τα παρακατω εξωφυλλα των ρετρο φακελων:pardalotzatziki είπε:Ποιοι λειπουν?