Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.270
Δεν υπαρχει ανθρωπος πιστευω που να μην αγαπαει τα Arcades και προσωπικα εγω παιζω 365 μερες τον χρονο.Παρα πολλα παιχνιδια απο τα Arcades μεταφερθηκαν σε κονσολες και Home computers και υπηρχαν παρα πολλα που μειναμε με ανοιχτο το στομα για την εξαιρετικη μεταφορα τους αλλα υπηρχαν επισης παρα πολλα που ηταν αθλια,ασχημα και γενικα απαισιες μεταφορες.Ποιες λοιπον ηταν για σας οι χειροτερες μεταφορες απο τα Arcades σε κονσολες η Home computers;
Nα διευκρηνησω οτι Home computer δεν ειχα ποτε γιατι τα απεχθανομαι αλλα εχω παιξει δεκαδες παιχνιδια σε φιλους και συγγενοις.
Οutrun σε cpc-Το ειχα παιξει σε φιλο και την πρωτη μερα που το εβαλε ημασταν μαζι και περιμεναμε να παιξουμε το outrun.Μολις το ειδαμε και φεραμε την εικονα του Arcade στο μυαλο μας ηρθε νταμπλας.
Σε C64 τα Double Dragon, Final Fight, Hard Driving,street fighter II,bomb jack,paper boy,1942,Bad Dudes Vs Dragon Ninja,
Renegade,Karnov.
Pacman σε Atari 2600.
Pit fighters οπου και να το επαιξα η σε κονσολα η σε Ηome computers ηταν απο τραγικο εως μετριο.
New zealand story στο NES
Altered beast στο master system.
Final fight,street fighter II σε spectrum και dragon's lair αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν στον spectrum.
Aυτα θυμαμαι προς το παρον.
Nα διευκρηνησω οτι Home computer δεν ειχα ποτε γιατι τα απεχθανομαι αλλα εχω παιξει δεκαδες παιχνιδια σε φιλους και συγγενοις.
Οutrun σε cpc-Το ειχα παιξει σε φιλο και την πρωτη μερα που το εβαλε ημασταν μαζι και περιμεναμε να παιξουμε το outrun.Μολις το ειδαμε και φεραμε την εικονα του Arcade στο μυαλο μας ηρθε νταμπλας.
Σε C64 τα Double Dragon, Final Fight, Hard Driving,street fighter II,bomb jack,paper boy,1942,Bad Dudes Vs Dragon Ninja,
Renegade,Karnov.
Pacman σε Atari 2600.
Pit fighters οπου και να το επαιξα η σε κονσολα η σε Ηome computers ηταν απο τραγικο εως μετριο.
New zealand story στο NES
Altered beast στο master system.
Final fight,street fighter II σε spectrum και dragon's lair αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν στον spectrum.
Aυτα θυμαμαι προς το παρον.