ARETARA
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 2.691
1. Ποια είναι η ηθοποιός και ποια η ταινία;
2. Απόσπασμα διαλόγου από ταινία.
"Α. Είχαμε καλαμαράκια, ντολμαδάκια, ζαμπονάκια και λουκάνικα. Σας τα φερα όλα.
Β. Τα δες κύριε τι νοικοκυρά που είμαι; Τ' αγαθά του Θεού!!
Γ. Εγώ ούτε Θεό βλέπω, ούτε αγαθά.
Α. Α, έχουμε και τοματοντζούς. (tomatojuice)
Γ. Τοματόζουμο δεν θέλω, τι είμαι, Αμερικάνος, δεν θέλω είπα!!!!"
Ποια είναι η ταινία;
3. Στην ταινία "Αιχμάλωτοι του μίσους", ο Νίκος Φώσκολος τι ρόλο έχει; (εκτός από σκηνοθέτης και σεναριογράφος φυσικά).
4. Το παρακάτω video είναι απόσπασμα από την ταινία "Τελευταία πτήση" (1978). Γνωρίζετε ποιος είναι ο τίτλος της μουσικής κωμωδίας που ακούγεται στην αρχή και ποια η ηθοποιός που την ερμηνεύει; (με τα κόκκινα).
http://www.youtube.com/watch?v=vNcv6x4MeuM&feature=related
5. Ποιος ηθοποιός υποδύεται τον φονιά του Σακαφλιά, Αντωνίτση (κατά μία εκδοχή ή ηθικό αυτουργό κατά άλλη) , στην ομώνυμη ταινία;
6. Αναγνωρίστε τους 3 ηθοποιούς και την ταινία.
7. Ποιοι είναι οι ηθοποιοί και ποια είναι η ταινία;
8. "Ένας νομοταγής πολίτης" προσπαθεί να είναι ο Σωτήρης Μουστάκας, η γραμματέας όμως δεν τον αφήνει ν' αγιάσει. Και πως να τον αφήσει με το άρωμα που φοράει... Αλήθεια, ποιο είναι το άρωμα που φοράει η γραμματέας;
9. Από τις λίγες σχετικά περιπτώσεις του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου που μπορούμε να περιεργαστούμε πραγματικά ποικιλία ξένου τύπου σε ελληνικό περίπτερο. Ποια η ταινία, ποιος άντρας ξεκινάει για να φύγει και ποια οδό επιχειρεί να διασχίσει;
10. Σε ποια ταινία (1988) ο σκηνοθέτης είναι και βασικός ηθοποιός και ο γιός του στην ταινία είναι επίσης πραγματικός γιος του στη ζωή;
2. Απόσπασμα διαλόγου από ταινία.
"Α. Είχαμε καλαμαράκια, ντολμαδάκια, ζαμπονάκια και λουκάνικα. Σας τα φερα όλα.
Β. Τα δες κύριε τι νοικοκυρά που είμαι; Τ' αγαθά του Θεού!!
Γ. Εγώ ούτε Θεό βλέπω, ούτε αγαθά.
Α. Α, έχουμε και τοματοντζούς. (tomatojuice)
Γ. Τοματόζουμο δεν θέλω, τι είμαι, Αμερικάνος, δεν θέλω είπα!!!!"
Ποια είναι η ταινία;
3. Στην ταινία "Αιχμάλωτοι του μίσους", ο Νίκος Φώσκολος τι ρόλο έχει; (εκτός από σκηνοθέτης και σεναριογράφος φυσικά).
4. Το παρακάτω video είναι απόσπασμα από την ταινία "Τελευταία πτήση" (1978). Γνωρίζετε ποιος είναι ο τίτλος της μουσικής κωμωδίας που ακούγεται στην αρχή και ποια η ηθοποιός που την ερμηνεύει; (με τα κόκκινα).
http://www.youtube.com/watch?v=vNcv6x4MeuM&feature=related
5. Ποιος ηθοποιός υποδύεται τον φονιά του Σακαφλιά, Αντωνίτση (κατά μία εκδοχή ή ηθικό αυτουργό κατά άλλη) , στην ομώνυμη ταινία;
6. Αναγνωρίστε τους 3 ηθοποιούς και την ταινία.
7. Ποιοι είναι οι ηθοποιοί και ποια είναι η ταινία;
8. "Ένας νομοταγής πολίτης" προσπαθεί να είναι ο Σωτήρης Μουστάκας, η γραμματέας όμως δεν τον αφήνει ν' αγιάσει. Και πως να τον αφήσει με το άρωμα που φοράει... Αλήθεια, ποιο είναι το άρωμα που φοράει η γραμματέας;
9. Από τις λίγες σχετικά περιπτώσεις του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου που μπορούμε να περιεργαστούμε πραγματικά ποικιλία ξένου τύπου σε ελληνικό περίπτερο. Ποια η ταινία, ποιος άντρας ξεκινάει για να φύγει και ποια οδό επιχειρεί να διασχίσει;
10. Σε ποια ταινία (1988) ο σκηνοθέτης είναι και βασικός ηθοποιός και ο γιός του στην ταινία είναι επίσης πραγματικός γιος του στη ζωή;
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: