Ψάχνοντας απεγνωσμένα τον Πάνο Σουπιάδη

video80 είπε:
Καλησπέρα.Διαψεύδω (προς το παρόν) την πληροφορία οτι ο κ.Πάνος Σουπιαδης είναι κάτοικος Ωρωπου ,εγώ ζώ απο το 1989 εδώ και δεν έτυχε να μάθω για την ύπαρξη του.

Μπορεί να έρχετε περιστασιακά και να διατηρεί εξοχικό ,άλλο αυτό.

Θάνο θέλω οποσδήποτε φίλε να τον ρωτήσεις στο facebook(εάν πραγματι είναι κάτοικος Ωρωπού) για να κλείσει το θέμα ,άσχετα με το αν δεχτεί ή όχι να μας παραχωρήσει συνέντευξη. Να μάθουμε τουλάχιστον αυτό.

Περιμένουμε δικό σου post όλο αγωνία (ή και π.μ. σε μένα)
εστειλα μυνημα περιμενω απαντηση
 
Θάνο δεν σου απάντησε ακόμα ?
 
Απο το nick να υποθεσουμε πως εισαι ο ιδιος?
 
Soupis είπε:
Να σας απαντήσω εγώ?Τον ξέρω πολύ καλά..
Φίλε Soupis και επιδή βλέπω οτι είσε πολύ φρέσκο μέλος ,εάν είσε ο κ.Πάνος Σουπιάδης ,θα είταν μεγάλη η χαρά και η τιμή για το φορουμ να μας το αποκαλιψεις. Εαν όχι απλά πές μας αν τον γνωρίζεις προσοπικά.

Οι θαυμαστές του ηθοποιού είναι πάρα πολλοι & οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον ηθοποιο(ελπίζω οχι δισάρεστη) θα μας έκανε χαρούμενους ,πόσο μάλλον εαν και ο ίδιος είναι ανεκτικός μαζί μας.

Αναμένουμε...
 
Πιθανοτατα να ειναι ο γιος του αν κρινω απο το facebook.

Καλωσηλθες φιλε μας,μεγαλη μας χαρα.
 
Α ρε σουπιαδη θρυλε.Ενας απο τους ελαχιστους ελληνες ηθοποιους που θα ηθελα ενα αυτογραφο.Μακαρι να ειναι καλα ο ανθρωπος και αν ειναι γιος του ο φιλος παραπανω να μας δωσει καμια πληροφορια.
 
Ωπ..αν και θα προτιμουσα να μην μιλησω ως γιός..με τις εξερευνήσεις σας με αντιληφθήκατε..ναι,ειμαι ο γιος του ο Γιώργος.Ηθελα να βρω καμοια παλια βιντεοταινία που εβλεπα μικρος απο την συλλογη κ επεσα σε αυτην την συζήτηση.επειδή ειμαι κ εγω ενας ρετροgamer ειπα να γραφτώ κ επι τη ευκαιρια να σας ενημερώσω.λοιπόν ας τα παρουμε απο την αρχη.Αφου γεννηθηκα σταματησε τις επιθεωρήσεις κ τα θεατρα κ εφτιαξε δικο του θίασο για παιδικό θέατρο με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα.Το σπίτι στον Ωροπό πουληθηκε εδω και 4-5 χρόνια και γι'άυτο δν τον εχετε δει μαλλον.το 2004 μετακόμισε Θεσσαλονίκη και συνέχισαν οι περιοδείες.για ενα διαστημα 5 χρόνων με 'έβαλε' κ εμενα στο τρυπάκι με δικό μου ενδιαφέρον.ασχολήθηκα κ εγώ με τον θίασο μεχρι τον προηγούμενο χρονο.οι δουλειες ομως δν πανε κ δν θα πάνε καλα για τα θέατρα κ γι'αυτό σταμάτησε.τωρα μενει θεσσαλονικη ειναι καλά στην υγεία του.Ασπρομάλλης με κοτσίδα κ γένια.Οτι αλλο θέλετε ρωτήστε.Και για τους δύσπιστους,μπορουν να με κανουν φίλο στο Facebook για να δούν καλύτερα.
 
Μεταβιβασε τους χαιρετισμους μας στον πατερα σου και καλως ηρθες στη ρετροκοινοτητα!
 
Soupis είπε:
τωρα μενει θεσσαλονικη ειναι καλά στην υγεία του.Ασπρομάλλης με κοτσίδα κ γένια.
Kαμία σχέση με το παρελθόν!

Καλως ήρθες Γιώργο στο φόρουμ ,χέρομαι που τελικά απέδοσε καρπούς το συγκεκριμμένο thread για την ύπαρξη του Πάνου Σουπιάδη!

Για τα παιδιά που δεν διαθέτουν facebook (εκ των οποίων και γώ) θα είταν χαρά μας να τα λέγαμε απο δώ για τον πατέρα σου & γενικότερα για την εποχή του ελληνικού βίντεο. Αλήθεια ο κ. Σουπιάδης αποκυρήσει την εποχή του ή του άρεσε τελικά και την βλέπει με νοσταλγία?

Και θα είθελα να τον ρωτήσεις εαν έχει κρατήσει κάποιες φιλίες απο τότε με συμπρωταγωνιστές του απο ελληνικές βιντεοταινίες.

Και πάλι καλοσώρησες. Τους θερμούς μου χερετισμούς στον κ. Σουπιάδη.
 
χαιρετισματα στον πατερα σου!!

ειμαστε εδω γεματο φαν του και χαιρομαι πολυ που ειναι μια χαρα!!!

μακαρι να υπηρχε κινηση στο επαγγελμα και να τον ξαναβλεπαμε
 
Συνεντευξη που εντοπισα απο περιοδικο και δοθηκε πριν απο περιπου 1 χρονο.. Ο Πανος Σουπιαδης αναφέρει τα εξης:

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΟΥΠΙΑΔΗΣ


«Ζω μέχρι σήμερα με τα κέρδη των ταινιών»


Ψηλός και λιγνός, έκανε θραύση στις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ʼ80. «Η εποχή εκείνη ήταν η καλύτερη και δεν νομίζω πως θα ξανάρθει. Υπήρχαν το κέφι και η διάθεση, αλλά πάνω απʼ όλα και ένα ενδιαφέρον οικονομικό και καλλιτεχνικό. Τώρα, όσον αφορά την ποιότητα, ο καθένας την κρίνει με τον χρόνο. Ετσι πιστεύω εγώ. Γενικώς οι καλλιτέχνες είναι λίγο αδικημένοι, όχι μόνον οι παλιότεροι αλλά και οι νεότεροι. Οσο για μένα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που γύρισα αυτές τις ταινίες. Εζησα την οικογένειά μου με αυτές και δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Εάν ξαναερχόταν αυτή η εποχή, πάλι βιντεοκασέτες θα έκανα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Γύρισα γύρω στις 65 ταινίες και από αυτές ζω και σήμερα. Αν δεν τις γύριζα, δεν θα μπορούσα να ζήσω την οικογένειά μου. Είμαι ευτυχής γιατί ενήργησα σωστά και τα χρήματα που έβγαζα από τις ταινίες τα επένδυσα κάπου και σήμερα ζω από αυτά» δηλώνει ο ηθοποιός.

Ο Παναγιώτης Σουπιάδης παντρεύτηκε και ζει με την οικογένειά του εκτός Αθηνών. Σήμερα, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνον τον ψηλόλιγνο άνδρας, αφού έχει πάρει κιλά. Ο κόσμος τον αναγνωρίζει πιο δύσκολα. Οταν μιλήσει όμως, σε όλους έρχεται στο μυαλό η εικόνα των «χρυσών» ρόλων του. Τώρα παίζει σε δικό του παιδικό θέατρο και κάνει παραστάσεις για δημοτικά σχολεία («Ο Αλαντίν», «Ο κοντορεβιθούλης» και άλλα παρμύθια που τους δίνει εικόνα). Κάνει λίγες παραστάσεις σε συνεργασία με δήμους και φτιάχνει μέχρι και τα σκηνικά.
 
thanks Jackie dragon ..παιδια αμα δεχτει να μας κανει την τιμη βαζω το αυτοκίνητο και της μισες βενζινες (με 1.80 το λιτρο πανε τα χρονια που ξεραμε αχαχαχα) δηλαδη τι να πω αυτος ο ανθρωπος ηταν για εμενα ολα τα λεφτα.. θελω σαν πολυ να των γνωρισω... αν κατι μπορω να βοηθησω πειτε μου
 
Βρηκα μια πολυ πρόσφατη φωτογραφία του Πάνου Σουπιάδη (μολις του περασμένου μήνα) απο μια παιδική παράσταση οπου συμμετέχει..

1-O-ΠΛΟΥΤΟΣ....jpg

Δεν ειναι και τοσο μεγάλη η διαφορα απο το παρελθον οσο μας ελεγαν.. τα μαλλια μονο άσπρισαν..
 
Κάτι διακρίνετε αλλά δεν μπορείς να βγάλεις καθαρό συμπέρασμα...πάντως όντως δεν έχει και μεγάλη διαφορά και δεν είναι όπως τον περιέγραφαν,πάντως αν βρεις καμία άλλη φωτογραφία ανέβασε την
 
Πίσω
Μπλουζα