Amstrad1981
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 102
Μάλλον είχε το τίτλο ʽʼΚλασικά Εικονογραφημέναʼʼ. Δεν είναι όμως η σειρά που βρήκα στο internet. Η σειρά που ψάχνω εγώ κυκλοφόρησε σε μικρά βιβλία, με σκίτσα χωρίς χρώμα και κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1980. Ο πατέρας μου τα αγόραζε, και εγώ τότε που ήμουν τεμπέλης προτιμούσα να διαβάζω αυτά παρά τις πλήρης εκδόσεις των βιβλίων. Για να σας βοηθήσω θα αναφέρω τους τίτλους των βιβλίων που θυμάμαι:
Χώκ Φίν, Τόμ Σόγιερ, 20.000 Λεύγες κάτω από τη θάλασσα, Ταξίδι στο κέντρο της γης, Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ, Χάιντυ, Ιβανόης, Οι τρεις σωματοφύλακες, Ο τελευταίος των Μοϊκανών, Ο αόρατος άνθρωπος, Η Παναγία των Παρισίων κ.α
Αν με βοηθήσετε θα πάω να ψάξω σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο να τα αγοράσω! Έχω πολλά χρόνια να τα δώ και μου κράτησαν συντροφιά στα παιδικά μου χρόνια.
Χώκ Φίν, Τόμ Σόγιερ, 20.000 Λεύγες κάτω από τη θάλασσα, Ταξίδι στο κέντρο της γης, Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ, Χάιντυ, Ιβανόης, Οι τρεις σωματοφύλακες, Ο τελευταίος των Μοϊκανών, Ο αόρατος άνθρωπος, Η Παναγία των Παρισίων κ.α
Αν με βοηθήσετε θα πάω να ψάξω σε κάποιο παλαιοβιβλιοπωλείο να τα αγοράσω! Έχω πολλά χρόνια να τα δώ και μου κράτησαν συντροφιά στα παιδικά μου χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: