Ψάχνω μια σειρά κόμικς: Εικονογραφημένα Αθάνατα Βιβλία

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Amstrad1981
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Απ' τα "Εικονογραφημένα Αθάνατα Βιβλία" έχω 4 τομάκια που βρήκα και αγόρασα πριν μερικά χρόνια σε ένα πρακτορείο τύπου στην Άρτα. Είναι όντως ασπρόμαυρα αλλά το σχέδιο μ' αρέσει! Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα φοβάμαι λίγο ανοίγοντάς τα γιατί φαίνεται πως θα διαλύσουν. Δεν είναι σωστά κολλημένα φαίνεται παρόλο που τα αγόρασα σε άριστη κατάσταση.

Τώρα για τα "Κλασσικά Εικονογραφημένα" να πω στην φίλη Domenica πως οι σχεδιαστές και πολλές φορές τα θέματα (π.χ. "Ομηρικά έπη" ή "1821") είχαν διαφορετικούς σκιτσογράφους. Στις περισσότερες περιπτώσεις ξένους και στα Ελληνικά έργα, Έλληνες. Άλλα έχουν καλύτερο σχέδιο κι άλλα όχι. Προσωπικά προσπαθώ να συγκεντρώσω όσο περισσότερα μπορώ κι από όλες τις περιόδους της αλλά μάλλον πως θα γεράσω ψάχνοντας ακόμη τεύχη για να την ολοκληρώσω. :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα έχω ακόμη κρατημένα όλα. Δεν θα τα πουλούσα βέβαια,αλλά μπορεί να κάνω κάποιο (...κάποια στιγμή) scan αν σε ενδιαφέρει.

Έχω τα 7 πρώτα από αυτή τη σειρά της Harmi Press (απ'ότι βλέπω είναι έκδοση 1981):

(δεν ξέρω δυστυχώς πως να κάνω μικρές τις εικόνες. Τις έχω στο άλμπουμ μου εδώ)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Από το εξώφυλλο δείχνει να έχει ωραία εικονογράφηση.

Υγ. Μια χαρά είναι το μέγεθος των εικόνων. Χορταστικό ;)

Kambia είπε:
Από το εξώφυλλο δείχνει να έχει ωραία εικονογράφηση.
Υγ. Μια χαρά είναι το μέγεθος των εικόνων. Χορταστικό ;)
ναι, εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο από την εικονογράφηση των "Κλασσικών εικονογραφημένων".

Δυστυχώς δε μπορώ να βάλω καμιά εσωτερική σελίδα, γιατί φοβάμαι να το ανοίξω τόσο πολύ ώστε να το σκανάρω. Μπορεί να σκιστεί..

Όπως αναφέρθηκε, έτσι όπως είναι κολλημένα, είναι λίγο επικίνδυνα..

Απ'ότι είδα από προηγούμενη σελίδα είχα και το 8, την Ιλιάδα, αλλά όπως φαίνεται δεν το βρήκα..

Πίσω
Μπλουζα