Με ποιο δικαιωμα η κεθε εταιρεια βαζει copy lock, στο cd/dvd μου? Πριν χρονια, η εταιρεια παραγωγης, εφαγε κραξιμο απο χρηστες στο ιντερνετ, και καλα το συστημα ασφαλειας που κλειδωνε το παιχνιδι της (securon νομιζω, δεν ειμαι σηγουρος) προξενουσε προβληματα στην λειτουργια των windows. Aν θυμαμαι καλα επροκειτο για το winternights 2. (το μονο παιχνιδι που ειχα προπαραγγειλει και προπληρωσει). Ο ντορος ειταν τετοιος, εγραφαν πολλοι "μην αγοραζετε αυτο το παιχνιδι, γιατι δημιουργει προβληματα στα windows". Αναγκαστηκε καποια στιγμη η εταιρεια να απολογιθει δημοσια και να υποσχεθει οτι θα αλλαξει το συστημα lock. Δεν ξερω αν επενεβησαν τοτε η ΑΑΔΕ η ΣΔΟΕ κτλ και εριξαν προστιμο στην εταιρεια που μου χαλουσε το λειτουργικο μου και με αναγκαζε πολλακις σε φορματ και επανεγκατασταση. Οσπου αφησα τα σιντια του παιχνιδιου στο κουτι τους και στο ραφι και δουλευα το νομιμο ISO μου, φτιαγμενο με clopyright, αντιγραφικο.
Τεσπα, αφου ειναι νομιμο να εχω αντιγραφο του οριτζιναλ σιντιου μου, φτιαχνω σημερα κι ολας ΙSO και αυριο παω να παιξω με αυτο στο PC και στο PSX, του φιλου μου του Μπιλη στις Σερρες. PM me οποιος θελει να παιξουμε παρεα.
Ευχαριστω πολυ milntov για την αναλυτικη απαντηση