Δε νομίζω, το πλάνο ήταν πλήρες, μάλιστα εκεί που χορεύει η Λάσκαρη στην αρχή, πριν φύγουν για Ελλάδα, δείχνει σε σειρά 4 Ζωίτσες αντί για 3 που έδειχνε στο 4:3.supacoopa είπε:Δυστυχως ομως εκανανι καποια "πατάτα" στον Alpha και η εικονα δεν ειχε σωστο 16:9 καδρο, το επαιξαν σαν 4:3 letterbox.
και το λεω διοτι υπαρχουν παμπολοι αχαρακτηριστοι που κλεβουν-αντιγραφουν (και υπαρχουν λογω) retrodb και retromaniax, χωρις να κανουν καν αναφορα στην πηγη ή ενα απλο ευχαριστω.Έχω ένα pool από 50 εθελοντές που μας λένε πείτε μας τι θέλεις να κάνουμε για να βοηθήσουμε το rebranding της Φίνος. Να βοηθήσουμε να βρεθούν οι ταινίες που είναι χαμένες: Το παπούτσι από τον τόπο σου ή Η φωνή της Καρδιάς της δεκαετίας του ʼ40 και του ʼ50 π.χ. Ξέρουν περισσότερα από μας. Στο site του retromaniax υπάρχουν δυο τρεις συνεργάτες του που ξέρουν τα πάντα.
..........Wally είπε:Nα εισαι καλα για τη πληροφορια Σπυρο
Και ενα ευχαριστω στην κ. Σταυριανού που μνημονευει την κοινοτητα μας αλλα και για τις πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες που παρεθεσε στο αρθρο του lifo
και το λεω διοτι υπαρχουν παμπολοι αχαρακτηριστοι που κλεβουν-αντιγραφουν (και υπαρχουν λογω) retrodb και retromaniax, χωρις να κανουν καν αναφορα στην πηγη ή ενα απλο ευχαριστω.
Υπάρχει καποιο νεότερο και για το καναλι της Finos Films στο Youtube?? θα ανοιξει και αυτό ξανά? ή όχι?tonytony είπε:Άσχετο από αυτό αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω πως σε λίγο καιρό θα βγει επιτέλους η εξαιρετική ιστοσελίδα της Φίνος Φιλμ "στον αέρα"!
Μάλλον όχι προς το παρών...hannele είπε:Υπάρχει καποιο νεότερο και για το καναλι της Finos Films στο Youtube?? θα ανοιξει και αυτό ξανά? ή όχι?
Κριμα...tonytony είπε:Μάλλον όχι προς το παρών...