krem13
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
στη συλλογή μου έχω πολλά loose cartridges από διάφορες κονσόλες καθώς και πολλές (η συντριπτική πλειοψηφία) loose κονσόλες,εδώ και καιρό λοιπόν έχω σκεφτεί να τα αποθηκεύσω με τους τρόπους που προτείνει το atari age στο http://www.atariage.com/howto/storage_tips/index.html .έχω λοιπόν μερικές ερωτήσεις
1) στο παραπάνω link δείχνει να αποθηκεύει τα cartridges σε κάτι ειδικά; σακουλάκια,υπάρχουν εδώ παρόμοια και αν ναι από που μπορώ να τα προμηθευτώ;
2) τα πλαστικά συρτάρια αρχειοθέτησης σε τι τιμές κυμαίνονται?
3) έχω δει επίσης κάποιους να αποθηκεύουν τις "σκέτες" κονσόλες τους σε σακούλες,αυτές μπορώ να τις βρω κάπου ή υπάρχει τρόπος να τις φτιάξω ανάλογα με τις διαστάσεις της κονσόλας?
αυτά ήθελα να ρωτήσω,ξέρω ότι οι ερωτήσεις μου είναι ... (προσθέστε τον αρνητικό χαρακτηρισμό της αρεσκείας σας
) αλλά μέχρι πρόσφατα οι λέξεις αποθήκευση/αρχειοθέτηση μου ήταν άγνωστες οπότε για μένα τουλάχιστον οι απάντήσεις δεν είναι αυτονόητες. (το μόνο που έχω καταφέρει να βρω είναι ότι οι προστατευτικές θήκες για κάρτες τύπου magic the gathering είναι άριστες για αποθήκευση loose παιχνιδιών pc engine/turbografx )
1) στο παραπάνω link δείχνει να αποθηκεύει τα cartridges σε κάτι ειδικά; σακουλάκια,υπάρχουν εδώ παρόμοια και αν ναι από που μπορώ να τα προμηθευτώ;
2) τα πλαστικά συρτάρια αρχειοθέτησης σε τι τιμές κυμαίνονται?
3) έχω δει επίσης κάποιους να αποθηκεύουν τις "σκέτες" κονσόλες τους σε σακούλες,αυτές μπορώ να τις βρω κάπου ή υπάρχει τρόπος να τις φτιάξω ανάλογα με τις διαστάσεις της κονσόλας?
αυτά ήθελα να ρωτήσω,ξέρω ότι οι ερωτήσεις μου είναι ... (προσθέστε τον αρνητικό χαρακτηρισμό της αρεσκείας σας