krem13
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 67
μετά από αρκετό καιρό επέστρεψα σε αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα,να χαλάω τον υπολογιστή μου (όχι όμως αυτόν που είχα,πήρα καινούργιο ο οποίος έχει windows 7 64bit)
λοιπόν,το πρόβλημα μου αυτή τη φορά είναι το εξής το οποίο μάλλον προκάλεσα ο ίδιος στον υπολογιστή μου :xm: .
έχω το revo unistaller,θέλησα να απεγκαταστησω ένα παιχνίδι,το χρησιμοποίησα λοιπόν και όλα πήγαιναν καλά,στην οθόνη όμως που σε ρωτάει αν θέλεις να αφαιρέσεις κάποιες καταγραφές της registry επειδή βιαζόμουν πάτησα σε όλα ναι χωρίς να το προσέξω...από την επομενη φορα λοιπόν που άνοιξα τον υπολογιστή μου ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να μπει στα windows (τα 7 πάντα).η μονη επιλογή που μου έδινε ήταν να του κάνω auto repair,απέτυχε όμως και μου έβγαλε το εξής μήνυμα (το έχω δοκιμάσει αρκετές φορες και γι' αυτό στην έκτη γραμμή γραφει 7).
Problem Signature
Problem Event Name: StartupRepairOffline
Problem Signature 01: 6.1.7600.16385
Problem Signature 02: 6.1.7600.16385
Problem Signature 03: unknown
Problem Signature 04: 21200925
Problem Signature 05: AutoFailover
Problem Signature 06: 7
Problem Signature 07: NoRootCause
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
καμια ιδέα #) ; (δεν έχω πρόβλημα να κάνω format μιας και δεν πρόλαβα να του φορτώσω πολλά στο λίγο καιρό που το έχω,απλώς είναι το τελευταίο που θέλω να κάνω.γι'αυτό σας ρωτάω για πιθανή λύση)
λοιπόν,το πρόβλημα μου αυτή τη φορά είναι το εξής το οποίο μάλλον προκάλεσα ο ίδιος στον υπολογιστή μου :xm: .
έχω το revo unistaller,θέλησα να απεγκαταστησω ένα παιχνίδι,το χρησιμοποίησα λοιπόν και όλα πήγαιναν καλά,στην οθόνη όμως που σε ρωτάει αν θέλεις να αφαιρέσεις κάποιες καταγραφές της registry επειδή βιαζόμουν πάτησα σε όλα ναι χωρίς να το προσέξω...από την επομενη φορα λοιπόν που άνοιξα τον υπολογιστή μου ανακάλυψα ότι δεν μπορεί να μπει στα windows (τα 7 πάντα).η μονη επιλογή που μου έδινε ήταν να του κάνω auto repair,απέτυχε όμως και μου έβγαλε το εξής μήνυμα (το έχω δοκιμάσει αρκετές φορες και γι' αυτό στην έκτη γραμμή γραφει 7).
Problem Signature
Problem Event Name: StartupRepairOffline
Problem Signature 01: 6.1.7600.16385
Problem Signature 02: 6.1.7600.16385
Problem Signature 03: unknown
Problem Signature 04: 21200925
Problem Signature 05: AutoFailover
Problem Signature 06: 7
Problem Signature 07: NoRootCause
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
καμια ιδέα #) ; (δεν έχω πρόβλημα να κάνω format μιας και δεν πρόλαβα να του φορτώσω πολλά στο λίγο καιρό που το έχω,απλώς είναι το τελευταίο που θέλω να κάνω.γι'αυτό σας ρωτάω για πιθανή λύση)