RIO
Retro Horrormaniac
- Αντιδράσεις
- 83.703
Στην Αμερική νομίζω ότι ο όρος είναι " jumb the shark ". Oταν δηλαδή μια σειρά λόγω διάρκειας ( συνήθως) , αρχίζει να ξεφεύγει από την αρχική ιδέα και να το ρίχνει στις υπερβολές, για να γεμίσουν τα σενάρια. Άλλες φορές συνέβη για ένα ή λίγα επεισόδια και άλλες η πορεία δεν είχε γυρισμό. Μερικά παραδείγματα ( κατά την γνώμη μου φυσικά) ...
ΟΙ Απαράδεκτοι - Το ΚΟΛΑΝ ( αν θυμάμαι καλά είχαν αποφασίσει να φτιάξουν ένα πολιτικό κόμμα κλπ)
Το Ρετιρέ - το επεισόδιο με τους υπνοβάτες. Πολύ υπερβολικό και αφελές, σε σύγκριση με τα άλλα επεισόδια.
Εκείνες και εγώ- μετά από ένα σημείο το αστείο του να μιλάνε οι χαρακτήρες, σαν να ξέρουν πως βρίσκονται σε σειρά ... δεν ήταν και τόσο αστείο.
Είμαστε στον αέρα ( όλος ο δεύτερος κύκλος )
Ντόλτσε βίτα - Στον δεύτερο κύκλο σχεδόν όλοι, ήξεραν για τη σχέση των δυο πρωταγωνιστών. Οπότε το σενάριο το τράβηξαν από τα μαλλιά, για φτάσει μέχρι το τέλος.
ΟΙ Απαράδεκτοι - Το ΚΟΛΑΝ ( αν θυμάμαι καλά είχαν αποφασίσει να φτιάξουν ένα πολιτικό κόμμα κλπ)
Το Ρετιρέ - το επεισόδιο με τους υπνοβάτες. Πολύ υπερβολικό και αφελές, σε σύγκριση με τα άλλα επεισόδια.
Εκείνες και εγώ- μετά από ένα σημείο το αστείο του να μιλάνε οι χαρακτήρες, σαν να ξέρουν πως βρίσκονται σε σειρά ... δεν ήταν και τόσο αστείο.
Είμαστε στον αέρα ( όλος ο δεύτερος κύκλος )
Ντόλτσε βίτα - Στον δεύτερο κύκλο σχεδόν όλοι, ήξεραν για τη σχέση των δυο πρωταγωνιστών. Οπότε το σενάριο το τράβηξαν από τα μαλλιά, για φτάσει μέχρι το τέλος.
Τελευταία επεξεργασία: