06/01/06 - 06/01/10 [4 χρονια Retromaniax]

Χρόνια πολλά retromaniax να τα χιλιάσεις.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν που σε έφτιαξε, και βεβαίως σε όλους εμάς που το αγαπήσαμε και το αγαπάμε τόσο, και μέρα με την μέρα το κάνουμε ακόμα καλύτερο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
 
Θα ήθελα πάντως, να γίνει link στο πρώτο thread και post που έγινε ποτέ στο GRM!

AEOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Χρόνια πολλά στο φόρουμ και από μένα...
 
Έπεσα τυχαία πάνω στο retromaniax όταν έψαχνα να βρω πριν 13 μήνες τεύχη του PIXEL (στο παρελθόν στην προσπάθεια να αλλάξω την nerdy φύση μου πέταξα όλες τις κούτες με τα PIXEL,USER αλλά και τεράστιες κούτες με Marvel Comics).

Αν και είμαι εγγεγραμένος σε διάφορα fora που αφορούν τη δουλειά μου ή τα hobbies μου το retromaniax είναι το μόνο που κατάφερε να με κρατήσει ενεργό μέλος (δηλαδή να συμμετέχω ενεργά με posts),αν και δεν είμαι γενικά άνθρωπος του διαλόγου ούτε η χαρά του P.R.,μάλλον επειδή πιστεύω ότι τα παιδικά-εφηβικά χρόνια μας χάρισαν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας.

Χρόνια πολλά retromaniax!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τεσσερα χρονακια που μου φαινονται σαν χτες.

Πολλα προβληματακια, πολλα απροοπτα, ξενυχτια, διαφωνιες αλλα περισσοτερη χαρα και ικανοποιηση τοσο απο τη διαδρομη οσο και απο τη επιτυχημενη σχηματοποιηση (ακομα και υπερβαση) των σκοπων δημιουργιας.

Πολλες φιλιες ξεκινησαν και σφραγιστηκαν εδω μεσα. Πολλες καλες ιδεες. Πολλα καλα παιδια!

Με εξαιρετικη ποιοτητα μελων, απεφυγε ως χωρος ολες τις συνηθισμενες στενωπους και παγιδες που βαλτωνουν/μαραζωνουν τους περισσοτερους δικτυακους τοπους και μετεξελιχθηκε σε κατι πολυ ζωντανο-φιλικο-χρησιμο-φιλοξενο...

Long Live RetroManiaX!
 
Πάντα τα καλύτερα για το φόρουμ μας και τα μέλη του!

Retromaniax forever!
 
Μιλάμε για μια ανήσυχη παρέα, που δεν περιορίζεται στο σχολιασμό και την αναπόληση εκείνων των χρόνων, αλλά κάνει και ωραία πράματα...

Πολύ ωραία πράματα!!!

Reviews, Scanned Mags, E-Mag (Phoenix), Συνεντεύξεις, Retro Computing Tips, RetroDB, προσφορές εκεί όπου υπάρχει ανάγκη και πολλά ακόμα!!!

Και εις ανώτερα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χρόνια πολλά στο Retromaniax! Είναι ένας χώρος που προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα για όσους αναζητούν παντός είδους "κομμάτια" από το παρελθόν! :) :)
 
Χρόνια πολλά Retromaniax!!! Χρόνια πολλά σ'αυτούς που το σκέφτηκαν, το υλοποίησαν και μας μάζεψαν όλους εδώ...
 
Χρονιά πολλά Retromaniax και ένα μεγάλο ευχαριστώ καταρχήν σε αυτούς που το δημιούργησαν και όλους όσους συντέλεσαν με τις όμορφες ρετρό αναμνήσεις τους να το μετατρέψουν σε ένα ονειρεμένο κόσμο νοσταλγίας άλλα και του έδωσαν ζωή και ψυχή μικρού παιδιού που θέλει να μας μάθει τον τρόπο να είμαστε και εμείς πάντα παιδιά (αν και κατά την γνώμη μου είμαστε όλοι μας εδώ μέσα παιδιά, άπλα είναι το αντίδοτο μας για να μην το ξεχάσουμε πότε και να μείνουμε πάντα έτσι).

Κάποτε έλεγα ότι το ίντερνετ ήταν ένα κρύο και απρόσωπο άλλα και άψυχο προϊόν οπού ο καθένας ήταν ότι ήθελε πίσω απο την οθόνη και τίποτε άλλο, όμως όταν έγινα μέλος της ζεστής παρέας σας άλλαξα γνώμη και το επιβεβαίωσε και μετά η γνωριμία μου με εσας μεσώ των συναντήσεων που οργανώνονται κατά καιρούς με τα μελή του Retromaniax.

Παιδιά πραγματικά σας έχω μέσα στην καρδιά μου και σας έχω αγαπήσει πάρα πολύ, τόσο που το να μπω εδώ έχει γίνει πια καθημερινότητα μου και κομμάτι της ζωής μου.

Ευχαριστώ Retromaniax και εύχομαι να κατακτήσεις το ίντερνετ!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά και να εισαστε παντα καλα!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χρόνια πολλά RETROMANIAΧ..... εγώ το ανακάλυψα δυστυχώς πολύ πρόσφατα αλλά δεν πειραζη κάλιο αργά παρά ποτέ και αποδω και πέρα ποτέ χωρίς το RETROMANIAΧ μας
 
I migliori auguri απο MISKO και ΚRONIA POLLA RETROMANIAX.....

Ακομη θυμαμαι τα ποσταρισματα στο insomnia και τη μετουσιωση τους σε Retromaniax με το καιρο. Πραγματικα εξαιρετικου επιπεδου φορουμ. 1000 μπραβο σε ολους οσους συμμετεχουν απο καθ ποστο εδω μεσα. Μακαρι να ερχομουν και στη πιτα αλλα ας οψεται η αποσταση.

Btw τα γενεθλια του Retromaniax συμπιπτουν περιπου με την ανακοινωση της ολοκαινουριας Amiga (AmigaONE X1000). Συμπτωση;;;;
 
Χρόνια πολλά και καλά retromaniax!

Σε ανακάλυψα πριν λίγους μήνες όταν ψάχνοντας στο διαδίκτυο πληροφορίες για την αγαπημένη μου κούκλα bibi-bo έπεφτα συνέχεια εδώ. Αρχισα να παρακολουθώ τις σχετικές συζητήσεις στην αρχή ως επισκέπτης και μετά δειλά δειλά γράφτηκα για να συμμετάσχω σε αυτές. Γνώρισα (έστω μόνο διαδικτυακά προς το παρόν, αλλά σύντομα πιστεύω και από κοντά) υπέροχους ανθρώπους που με την καλοσύνη τους με εξέπληξαν και με έκαναν να πιστεύω και πάλι σε ιδέες που από καιρό με είχαν ή τις είχα εγκαταλείψει! Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι νοσταλγοί του παρελθόντος και ιδίως της δεκαετίας του 80 που ήταν η καλύτερη για μένα προσωπικά, γιατί πάνω απ'ολα τότε ήμουν παιδί!

Τώρα πια αγαπημένο μου retromaniax έχεις γίνει κομμάτι από την καθημερινότητά μου και θεωρώ υποχρέωσή μου ως το ελάχιστο ευχαριστώ, να σε στολίζω καθημερινά με εικόνες και πληροφορίες που πιστεύω ότι προσφέρουν χαρά και ξύπνημα αναμνήσεων σε πολλούς φίλους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα.

Σ'ευχαριστώ retromaniax που ομόρφυνες την καθημερινότητά μου και ευχαριστώ όλους εσάς για την όμορφη παρέα που κάνουμε!
 
χρόνια πολλά και απο μένα , καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν συμβάλει - ο καθένας με τον δικό του τρόπο- στο να δημιουργηθεί αυτός ο ζεστός και φιλόξενος χώρος. να' στε όλοι καλά!!!! :flower:
 
Ολόψυχες ευχές και από εμένα για το πιο αγαπημένο μου διαδικτυακό τόπο τα τελευταία χρόνια...έχουν ζωντανέψει πολλές αναμνήσεις εδω μέσα...
 
Χρόνια πολλά (αν και καθυστέρησα μερικές μέρες).Υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη και σε όλους!!!!!
 
Και ο χρόνος αντίστροφα μετράει

.......μιας και τώρα ήμαστε στα 5 χρονιά και σε λίγο καιρό θα μετρήσει ολοκληρωμένα άλλος ενα χρόνος για το αγαπημένο μας Retromaniax.gr..... :)
 
Πίσω
Μπλουζα