Δε θα μας σπάσετε το ηθικό πριν τον αγώνα!Kambia είπε:Ωραία. Καλή σας επιτυχία
@Wally πάνε να βγάλουν έξω το φαβορί από τον πρώτο αγώνα, μα δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι θα πέσει το ενδιαφέρον των θεατών;
Δε θα μας σπάσετε το ηθικό πριν τον αγώνα!Kambia είπε:Ωραία. Καλή σας επιτυχία
Δε φταίω εγώ! Που ξέρεις... μπορεί και να κερδίσει. Αυτές τις μέρες με έχει πάρει η κάτω βόλτα στο StrategoWally είπε:Kambia - Shock ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
To ματς θα ειναι ακαταλληλο για ανηλικους ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ευχαριστω να σε καλα.Maddog είπε:Πλάκα είχε! Και ο Ajax87 αποδείχτηκε εξαιρετικός αντίπαλος. Του εύχομαι καλή συνέχεια!
Συγχαρητηρια(προσωπικα θα εσβηνα τα πιονια μου να μην βλεπουν τη στρατηγικη μου ).Ajax87 είπε:Κερδισα τον Maddog. Ηταν πολυ ωραια παρτιδα!
Μπορει να του "ξεφυγε" επιτηδες ....pardalotzatziki είπε:Συγχαρητηρια(προσωπικα θα εσβηνα τα πιονια μου να μην βλεπουν τη στρατηγικη μου ).
pardalotzatziki είπε:Συγχαρητηρια(προσωπικα θα εσβηνα τα πιονια μου να μην βλεπουν τη στρατηγικη μου ).
Nemo είπε:Μπορει να του "ξεφυγε" επιτηδες ....
Απο μενα κανενα προβλημα.Kambia είπε:Να κάνω μια πρόταση? Θέλετε να το κάνουμε στα 2 νικηφόρα games και σε αυτό τον γύρο? Είμαστε λίγα άτομα και θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Η απόφαση ανήκει στην πλειοψηφία των διαγωνιζομένων
Εξισου Χαζη απαντηση : Αν θελατε τοσο πολυ να παρακολουθησετε live παρτιδες γιατι δεν συμμετειχατε στο event : ???Wally είπε:Χαζη ερωτηση: Μπορουμε να παρακολουθουμε live τις παρτιδες?