10 χρόνια - Το πρώτο μου Dreamcast

το dreamcast το ειχε παρει ενας ξαδερφος καπου το 2000 και πηγαινα καθε μερα και επαιζα οποτε ειχα επαφη με την κονσολα θερω οτι αλλαξε το gaming το dreamcast μαλιστα του χαλασε και ξαναπηρε αλλο το οποιο μου το εδωσε και παιζει ακομα. Θεωρω το shenmue οτι καλυτερο εχω παιξει στα 18 χρονια gaming εμπειριας μου τετοια συναισθηματα και τετοια τααυτηση με χαρακτηρα δεν εχω νιωσει ανυπομονουσα να παω να παιξω
 
ξερετε που μπορω να βρω shenmue II για αγορα?
 
Ρίξε μια ματιά στο e-bay. Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με ανεπανάληπτο feeling. Αλλά όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, vol 1 is the best!
 
το μοναδικο παιχνιδι που με σημαδεψε πραγματικα και με συγκηνησε ακομα και η μουσικη του ειναι επος εδωσα 100 ευρω και πηρα και τα 2 games μονο και μονο για να τα εχω γνησια αμ καποτε βγει το 3 και 70 χρονων να ειμαι θα το παρω πηρα και το vga box για να εχω 480p αναλυση πραγμα που δεν ηξερα οτι υποστηριζει το dc μολις ειπα σε ενα φιλο οτι θα ξαναπαιξω dc αρχησε η κοροιδια αλλα ας λεει οτι θελει
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
johnny_salonica είπε:
Ρίξε μια ματιά στο e-bay. Απο τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει με ανεπανάληπτο feeling. Αλλά όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, vol 1 is the best!
ηρθαν εχθες αλλα το ενα δισκακι ειχε γρατσιουνες και με το ζορι επαιξε με κολλουσε μονιμως ευτυχως το τελειωσα.
τι βαρε το τελευταιο κομματι με τα κλαρκ ειικρινα με κουρασε θεωρω το 2 καλυτερο παντως
 
Μην ξεχνιομαστε...σημερα ειναι Η ημερομηνια..εστω και αν δεν αφορουσε την Ευρωπη...αυτη ξερουμε...αυτη εμπιστευομαστε!

Και ενα βιβλιο οτι πρεπει για την επετειο (review)...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

[video=youtube;tstf-M2ngrc]

 
14 (δεκατέσσερα) χρόνια πραγματικού gaming. Ο αντίστοιχος "Χρυσός Αιώνας" του Περικλή στην παιχνιδιάρικη ζωή μας... Seeeeeeegaaaaaaa!!!
 
Πίσω
Μπλουζα