10...

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.328
Αντιδράσεις
1.168









Ήταν 2007 και το search "περιοδικό PIXEL" του Google, με έβγαλε στο retromaniax...

"Ωπα... τι παίζει εδώ;" ήταν η πρώτη αντίδραση. Είδα πως τη λατρεία μου για το παρελθόν συμμερίζονταν πολλά άτομα και αφού στην αρχή λειτούργησα ως παρατηρητής, μετά από λίγο καιρό έκανα την εγγραφή και το πρώτο μου post με τίτλο "Άλλος ένας νοσταλγός" (δυστυχώς δεν το βρίσκω, θα φταίει η αναβάθμιση, never mind όμως).

Μετά ήρθε το πρώτο θέμα που άνοιξα θαρρώ, με την παράκληση να ανοιχτεί υποφόρουμ για τα οχτάμπιτα Atari, γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε, πράγμα που έγινε μετά από λίγο.

Στη συνέχεια ήρθαν τα reviews που έκανα για τα παιχνίδια που έτρεχαν στους αγαπημένους μου υπολογιστές (Atari XL/XE και Atari ST δηλαδή), αφού μέσα από το retromaniax βρήκα τρόπο έκφρασης και το σημαντικότερο, αυτά που έγραφα απευθύνονταν σε ομοιοπαθείς (δηλαδή σε εσάς), οι οποίοι και μπορούσαν να τα εκτιμήσουν.

Ύστερα ήρθε το Phoenix!

Αυτή η περίοδος της δημιουργίας, ειδικά του πρώτου τεύχους, θα κρατάει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, αφού μαζευτήκαμε μια χούφτα παλαβοί και υπό την καθοδήγηση του Shock, κάναμε αυτό που κάναμε.

Επίσης, αυτό το τεύχος θα είναι διπλά συνδεδεμένο με υπέροχες αναμνήσεις, αφού την περίοδο που το ετοιμάζαμε, γεννήθηκε και ο μονακριβος γιός μου. :)

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα πραγματάκια, μικρά και μεγάλα, όμως σκοπός μου δεν είναι να απαριθμήσω τι έχω κάνει...

Σκοπός μου είναι να πω απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους που γνώρισα στο retromaniax,όλα αυτά τα χρόνια και είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

Ας με συγχωρήσουν αυτοί που θα ξεχάσω, αφού 10 χρόνια είναι πολλά και δε φημίζομαι για την καλή μου μνήμη...

Πάμε:

Turrican: Πως μπορώ να ξεχάσω τον φίλο Δημήτρη και συνάδελφο Atarian!

Κάναμε καταπληκτικές συζητήσεις και μοιραστήκαμε πολλά θέματα και εμπειρίες από τους αγαπημένους μας υπολογιστές. Επίσης τον υπερ-ευχαριστώ αφού κάποια στιγμή μου έστειλε δώρο ένα καπέλο του USER, το οποίο (όπως έχει πει ο Δημήτρης) ήταν από αυτά που είχαν φτιαχτεί για να δοθούν στους αναγνώστες του περιοδικού, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ.

Δημήτρη σε ευχαριστώ για όλα! :)

phil-vr: Με τον πολύ καλό φίλο Φίλιππο, μοιραστήκαμε πολλά πράγματα, από τα Atari μέχρι τις εμπειρίες ζωής μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ, αυτό που είχε κάνει για μένα όταν ήταν στην Νέα Υόρκη (ξέρει αυτός) αλλά πάνω απ'όλα δεν ξεχνάω τη φιλία του και τη θετική του σκέψη. Απλά επειδή έχουμε χαθεί τελευταία, ελπίζω να είναι γερός και δυνατός.

Φίλιππε ο ανηψιός σου (χωρίς εισαγωγικά) Γεράσιμος, σου στέλνει χαιρετίσματα! :)

Σε ευχαριστώ για όλα!

Shock: Νταξ... Η δημιουργία του Phoenix, μας έφερε πιο κοντά. Και χωρίς αυτό όμως, μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Αντώνη, ο οποίος για όσους δε γνωρίζουν, ήταν στην συντακτική ομάδα του USER για αρκετά φεγγάρια!

Αντώνη σε ευχαριστώ για όλα, αλλά κυρίως για τα όμορφα σχόλιά σου μέσα από τις σελίδες του Phoenix, για τον υιό που περίμενα εκείνη την εποχή. :)

Wally: Θέλετε συστάσεις; Μα φυσικά και ήταν ο δυναμικός admin του retromaniax. Λόγω πόστου, γινόταν "δυσάρεστος" μερικές φορές αλλά και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Αυτό που έχω να πω εγώ, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού σε οτιδήποτε χρειάστηκα ήταν δίπλα μου και μάλιστα με τίμησε και αυτός, πάνω απ'όλα με τη φιλία του αλλά και στέλνοντάς μου δώρο το δυσεύρετο πλέον βιβλίο "Ο Μπλεκ και οι... άλλοι"!

Πάνο σε ευχαριστώ και να χαίρεσαι τις κορούλες σου! :)

telamonas_stokos ή Paspartoo ή herco: Ηρακλή, απλά σου εκφράζω το σεβασμό μου, γιατί "ήσουν εκεί" την κατάλληλη στιγμή και πάντα με το μεστό σου λόγο έκανες τη διαφορά.

Σε ευχαριστώ! :)

billy: Τώρα, τι να πω... Δεν περιμένετε από μένα να σας πω ποιός είναι ο billy... Μέγας γνώστης των games της εποχής, και άριστος συνομιλητής.

Μια άκρως ευγενική παρουσία.

billy, σε ευχαριστώ για όλα!

telonio: Από τα καλύτερα "αερικά" που έχω συναντήσει. Έχουμε βρεθεί και από κοντά για λίγα λεπτά και εντύπωση μου έκανε το νεαρό της ηλικίας του, όμως είναι από τους πιο φανατικούς υποστηρικτές του ρετρό!

Μάριε, σε ευχαριστώ!

Rygar: Ο Νίκος σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί του από την πρώτη στιγμή. Μοναδική αίσθηση του χιούμορ και η προσωποποίηση της θετικής ενέργειας!

Νικόλα σε ευχαριστώ για όλα και νιώθω πολύ τυχερός που σε γνώρισα (έστω και διαδικτυακά). :)

Aardvark: Με τον μυρμηγκοφάγο έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και όνειρό μου είναι, να μου χαρίσει κάποια στιγμή τη συλλογή με τα κόμικς του... (Ναι καλά...)

Αardy, σε ευχαριστώ φίλε! :)

kambia: Πάντα με τον καλό λόγο και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει. Από τα καλά κορίτσια του φόρουμ! :)

Ναταλί, σε ευχαριστώ για όλα και φυσικά για τα PIXELs που μου είχες χαρίσει!

D@redevil: Πάντα με τον καλό λόγο και πάντα πρόθυμη να βοηθήσει. Από τα κακά κορίτσια του φόρουμ! :D

Dare, σε ευχαριστώ και να είσαι πάντα καλά!

circleag: ο φίλος Βαγγέλης, είναι από τις πιο ευγενικές παρουσίες στο φόρουμ και τον ευχαριστώ για τις συζητήσεις που έχουμε κάνει!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο (ξέρεις εσύ).

stayros: Ψυχούλα μικρού παιδιού (ίσως επειδή ΕΙΝΑΙ μικρό παιδί). Έχουμε πει και δυό κουβέντες στο τηλέφωνο.

Σταύρο σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τη φιλία σου και για τα όμορφα δώρα σου! :)

filfil: Με το Φίλιππο έχουμε σταθερή επικοινωνία και αναμένεται να βρεθούμε από κοντά τις επόμενες μέρες. Η συλλογή με τα παιχνίδια του είναι σημείο αναφοράς, μα πάνω απ'όλα είναι και αυτός ψυχούλα!

Φίλιππε, ο κόσμος να χαλάσει θα βρεθούμε φέτος! :)

AEON: Ο ιδρυτής του retromaniax! The rest is history!

alkis21: Μέγας μπαλαδόρος στο Kick Off, με πολλά βραβεία και μετάλλια και μέγας δημιουργός και παίκτης adventures! Εξέχουσα προσωπικότητα του retromaniax, που είχα την τύχη να συναντήσω, έστω και για πολύ λίγο, από κοντά!

metalcandyman: No metalcandyman - no party! Αυτό τα λέει όλα!

Αυθεντικός μέχρι εκεί που δεν παίρνει!

(σ.σ.)Επειδή βγαίνει σεντόνι, θα το πάω λίγο πιο σύντομο από εδώ και πέρα. :D

Ένας όρθιος χαιρετισμός :worship: πάει στους ακόλουθους φίλους και φίλες μου (παλιούς και νέους), γιατί ήταν και είναι μέρος της ψυχής του retromaniax και αποτέλεσαν καλή παρέα για μένα:

ChrisTOS

spyros_s

angel_grig


Teflon


Vag

TallMan

keeper7k


stratos84



pooky(1)



vagosgta3



juanita



Maddog



Captain Kal



Plink



Geoanas



manos426f



domniki



Gryzor



Nemo



Leon



Ajax87



PT8



katerinak



BETTYBOOP



freaktmp



Rakeesh



Stanfromgreece



Eagle1



Αισυμνήτης



Jackie Dragon



ΝΙΟΒΗ



FORD231



viking4a



foutix



Shinobi



Uskoke



Imgema



johnny19818



Bambinella100



ambu_dare



Stormwatch



alucard



starbuck



perlastar



tonytony



arianna


Thor


elsint17



dim



candy



miko63



bi bi


caprice


krios



makisimos



Λορένα



bernard.c



tsalk



exetlaios


Και πάλι χίλια συγγνώμη σε όσους ξεχνάω και σίγουρα είναι πολλοί! #)

10 χρόνια στο retromaniax λοιπόν και είναι απίστευτο πόσα πράγματα άλλαξαν από τότε. Κάποια προς το καλύτερο, και κάποια (τα περισσότερα δυστυχώς) προς το χειρότερο. Μιλάω σε προσωπικό αλλά και σε γενικό επίπεδο.

Ευχαριστώ πολύ το το χώρο αυτό που μου έδωσε βήμα έκφρασης όλα αυτά τα χρόνια, γιατί δυστυχώς στον περίγυρό μου, δε συμμερίζονται όλοι τις απόψεις μου για το ρετρό και ούτε τρέφουν όλοι την ίδια αγάπη για τα παλιά.

Όσους πιθανόν να στεναχώρησα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τους ζητάω συγγνώμη και από τη μεριά μου no hard feelings, μετά από τόσα χρόνια.

Τέλος, να είμαστε καλά να ανταμώνουμε με υγεία και να θυμόμαστε για πάντα, τα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, αφού πιστεύω ακράδαντα πως η παιδική μας ηλικία, είναι η πραγματική μας πατρίδα!

Βάλτε λοιπόν αυτό το καλοκαίρι στη διαπασών, το '80s των Locomondo και κλείστε το μάτι στη νεολαία, που δεν καταλαβαίνει πόσο τυχεροί σταθήκαμε που ζήσαμε στο έπακρο τα '80s και early '90s!




































Πηγή εικόνας:

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Dino ειμαστε σιγουροι οτι περασες την καλυτερη δεκαετια της ζωής σου παρεα με το φορουμ του retromaniax, με αναμνησεις από τα καλύτερά μας χρονια!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε για την όμορφη παρέα σου!!!!

:award:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπητέ DINO, να σου ευχηθώ κατ' αρχήν να εκατοστήσεις τις ρετρο-10ετίες, πάντα με υγεία και χαρά! Τα συγκινητικά σου λόγια μας αγγίζουν όλους, γιατί παρόμοια αγάπη προς το ρετρό και τα '80ς έχουμε όλοι, με λίγο-πολύ ίδια ενδιαφέροντα. Βρήκαμε σε αυτή την υπέροχη ιστοσελίδα ομοιδεάτες, με τους οποίους μοιραζόμαστε τις ρετροαναμνήσεις μας.

Προσωπικά είμαι στο κλαμπ αυτό μόλις 1 χρόνο και κάτι, ωστόσο έμαθα τόσα πολλά, αντάλλαξα απόψεις σε διάφορα θέματα και προ πάντων: ήρθα σε επαφή (έστω και μόνο ηλεκτρονικά προς στιγμήν) με τόσο ενδιαφέροντες, καταρτισμένους και κοινωνικούς ανθρώπους.

Ο κύκλος των ρετρομανιακών είναι πλούσιος χάρη ΚΑΙ σε εσένα φίλε μου, σε ευχαριστώ για την πολυεπίπεδη συνεισφορά σου. Να είσαι πάντα καλά και.... Ναι, η παιδική μας ηλικία είναι η πραγματική μας πατρίδα!!!!!!
 
Αετέ 1 σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... :)

Είσαι από τις πιο ευγενικές παρουσίες στο φόρουμ...

Να είσαι και εσύ καλα, να ποστάρεις όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που βλέπουμε κατά καιρούς!
 
Να τα εκατοστησεις Dino, εισαι ενα απο τα "θηρια" του φορουμ!

Να εχουμε υγεια και να ποσταρουμε στο φορουμ για χρονια ακομα!

Ps. Ευχαριστω πολυ για την ονομαστικη αναφορα και ανταποδιδω τον χαιρετισμο :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO είπε:
Ήταν 2007 και το search "περιοδικό PIXEL" του Google, με έβγαλε στο retromaniax...
"Ωπα... τι παίζει εδώ;" ήταν η πρώτη αντίδραση. Είδα πως τη λατρεία μου για το παρελθόν συμμερίζονταν πολλά άτομα και αφού στην αρχή λειτούργησα ως παρατηρητής, μετά από λίγο καιρό έκανα την εγγραφή και το πρώτο μου post με τίτλο "Άλλος ένας νοσταγός" (δυστυχώς δεν το βρίσκω, θα φταίει η αναβάθμιση, never mind όμως).
DINO's first post [node=3168]Άλλος ένας νοσταγός[/node]

(Wally, έπεσες σε άλλον νοσταλγό! ;) Τόσοι & τόσες που είμαστε εδώ μέσα φυσικό να γίνει μπέρδεμα!)

:thanx2: φίλε DINO για όλα τα ενδιαφέροντα posts σου! Να τα εκαντοταχιλιάσεις κι εμείς να χαιρόμαστε να τα διαβάζουμε! :D
 
:thanx2: φίλε DINO για όλα τα ενδιαφέροντα posts σου! Να τα εκατονταχιλιάσεις κι εμείς να χαιρόμαστε να τα διαβάζουμε!

DINO είπε:
Ήταν 2007 και το search "περιοδικό PIXEL" του Google, με έβγαλε στο retromaniax... 


"Ωπα... τι παίζει εδώ;" ήταν η πρώτη αντίδραση. Είδα πως τη λατρεία μου για το παρελθόν συμμερίζονταν πολλά άτομα και αφού στην αρχή λειτούργησα ως παρατηρητής, μετά από λίγο καιρό έκανα την εγγραφή και το πρώτο μου post με τίτλο "
Άλλος ένας νοσταγός" (δυστυχώς δεν το βρίσκω, θα φταίει η αναβάθμιση, never mind όμως).
 


DINO's first post: [node=3168]
Άλλος ένας νοσταγός[/node]

 


(Wally, έπεσες σε άλλον νοσταλγό! ;) Τόσοι & τόσες που είμαστε εδώ μέσα φυσικό να γίνει μπέρδεμα!)

 


 
@Ajax87: "Θηρίο" ε; :supergrin:

Σε ευχαριστώ πολύ! Μου αρέσει πολύ ο χαρακτηρισμός, είναι η αλήθεια! :biglaugh:

:beerz:

@Wally: Ευχαριστώ αδερφέ! :beerz:

@ΝΙΟΒΗ: Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια και σε ευχαριστώ για το link! :thanx2:

Έκανα πολλές προσπάθειες για να το βρω... Σχωράτε με που έριξα το φταίξιμο στην αναβάθμιση... :biglaugh:

@Aardvark: Aardy, my friend, είναι όπως ακριβώς τα λες. :beerz:
 
Τι να πω βρε Ντίνο... :bow:

Είσαι Ψυχάρα!!

Είναι μεγάλη μου τιμή μου που σε γνωρίζω (αν και είναι ιντερνετικη η γνωριμία μας , ευελπιστώ κάποια στιγμή να τα καταφέρω να έρθω στα μέρη σου για να γνωριστούμε face to face). Σου εύχομαι ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί σύντομα γιατι το αξίζεις παλιόφιλε Dino!! :)

Τα σέβη μου και να είσαι πάντα καλά!

Υγειά και ενότητα σε όλη την ρετροπαρεα!!! :flower:
 
Είναι μεγάλη μου τιμή που σε γνώρισα από κοντά και κρίμα που τόσα χρόνια δεν αξιώθηκα να κατέβω ξανά στην Πάτρα να τα πούμε σαν άνθρωποι. Από εσένα ζήλεψα και άρχισα να εμπλουτίζω με γραφικά τα reviews μου. Εσύ έκανες το πρώτο review με γραφικό περιβάλλον εδώ. Και πάλι είναι πολύ μεγάλη μου τιμή.

Δεν είμαι τόσο μικρός, έτσι όπως το έγραψες θα νομίζουν πως είμαι κανένας 30αρης. :animlaugh:
 
Με αφορμή αυτό το θέμα και την αναφορά του Dino στο Phoenix.. Τι λέγατε να συνεργαστούμε για ένα επετειακό τεύχος ;
 
DINO, εμάς μας ενώνει κυρίως η κατοχή ATARI ST και η συλλογη κόμικς και αυτοκόλλητων συλλόγων PANINI που αγαπάμε....

Να είσαι καλά φιλε και να συνεχίσουμε να συζητάμε και να αναπολούμε την καλύτερη δεκαετία (1985-1995)...!!! :)
 
Κύριοι, η τιμή είναι όλη δική μου!

:beer:

@viking4a: Βασίλη, οι "αναταράξεις" στη δουλειά μου αυτό τον καιρό, δεν μου έχουν αφήσει περιθώρια ουσιαστικής συμμετοχής στο φορουμ. Ελπίζω και εύχομαι να στρώσουν τα πράγματα και όχι μόνο να τα λέμε συχνότερα αλλά και να φχαριστιέμαι τις συλλογές μου γιατί τις έχω παρατημένες να με κοιτάνε... :(
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κάτι τέτοια θέματα με συγκινούν!

Δεν το κρύβω πως είσαι από τις συμπάθιές μου στο Retromaniax και κάποια στιγμή ελπίζω να τα πούμε και από κοντά...

Να σαι πάντα καλά :flower:
 
DINO είπε:
με την παράκληση να ανοιχτεί υποφόρουμ για τα οχτάμπιτα Atari, γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε, πράγμα που έγινε μετά από λίγο
Οι άθρωποι που ξεκίνησαν αυτό το χώρο, κάτι ήξεραν που δεν είχαν βάλει τα βρωμο 8μπιτά σου, γιατί ΗΔΗ είχαν κάνει το λάθος με τα 16μπιτα τα Ατάρι και είχαν γεμίσει το ντόπο σκουπίδγια. Βέβαια ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να κρατήσουν πελάτες, τί έκαναν; Σου έκαναν τη χάρη. Μ'αυτή τη χάρη όμως κράτησαν έναν από τους ΤΟΠ 10 πελάτες του retromaniax, έτσι; Και το ΥΠΟΓΡΑΦΩ αυτό. Και το μόνο μου παράπονο από σένα είναι που έλεγες κάθε τόσο ότι θα έρθεις στη "Χ συνάντηση ή κοπή τη πίτα" αλλά δε σου έβγαινε και τελικά δεν έχω δει ακόμα πόσο ασχημος είσαι αφου εγώ είμαι σίγουρα πιο όμορφος, ως Αμιγκάς. Να'σαι καλά Ντινάκο!

Αυτό είναι το καλύτερο πόστ επετείου. Εχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι εκείνες οι εποχές, παρότι σύγχρονες (μιλαμε μονο για το 2007, οχι παλιοτερα), έχουν ήδη γίνει για μένα ρετρό. Από τότε πολλά αλλάξανε, καλώς ή κακώς. Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και αλλάζουν, μετακομίζουν, παντρεύονται κανουν παιδιά, δεν έχουν τον ίδιο χρόνο και ίσως την ίδια διάθεση και πρέπει να πω ότι ζηλεύω το Geoanas που έχει την ίδια διάθεση για ματσακονιές όπως και όταν πρωτοδιάβαζα τα ποστ του για arcades.

Αφτά...

ΥΓ. Ελπίζω το ποστ σου να είναι αφορμή να μπει και κανένα παληκάρι από τα παλιά, αυτά που έχεις βάλει bold...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ενταξει, οτι και να πω για τον Ντινακο θα ειναι πραγματικα πολυ λιγο, απο τα καλυτερα παιδια της retroκοινοτητας που λεγεται retromaniax. :flower:

Δεν ειναι λιγες οι φορες που με εχω εκπλαγει ευχαριστα με τις αναρτησεις του, που ομολογω οτι ειναι ακρως ενδιαφερουσες,

παντα εχει να πει ενα καλο λογο για τον καθενα, αλλα και για το εκαστοτε θεμα (ασχετα αν ειναι του ενδιαφεροντος του ή οχι).

Απο τους ανθρωπους που μπορεις ανετα να συζητησεις μαζι του απο 8bitες κονσολες μεχρι και το τι χρωμα παντελονακι φορουσε

ο Μικυ Μαους στην αρχη της καριερας του. :D

Και δεν αναφερω τυχαια τον παραπανω ηρωα της Disney, αφου η πολυποικιλη συλλογη του Ντινακου, εκτος απο τα απιστευτα ρετρομασινια

που μας εχει παρουσιασει κατα καιρους, περιελαμβανει και μερικες χιλιαδες κομικς!!! :)

Γνώστης λοιπον και λατρης των κομικς, που μπορει να σε εντυπωσιασει με τις πληροφοριες του ειδικα σε οτι αφορα τα ελληνικα κομικς των '70s & '80s. :)

Εκει ομως που το βγαζω το καπελο, ειναι στην παιχνιδοσυλλογη του (τα οποια μπορω να πω οτι την εχω ζηλεψει, με την καλη εννοια παντα) αφου αυτες οι ανασκαφες στην Ρετροπολη, εχουν φερει στο φως πολλα διαμαντακια. Εδω ομως οφειλω να του γκρινιαξω λιγο, γιατι επιμενει να σκαβει μονος του και δεν θελει βοηθεια... :p

Η μεγαλη μου χαρα ομως, ηταν οταν μιλησαμε για πρωτη φορα στο τηλεφωνο. :happyjump:

Πραγματικα ειναι αλλη η αισθηση οταν "διαβαζεις" εναν ανθρωπο και εντελως διαφορετικη οταν τον ακους. :)

Εκει πλεον παυεις να "διαβαζεις" και ακους και μαθαινεις πραγματικα τον ανθρωπο Ντινο.

Μαθαινεις πραγματα για αυτον, για την οικογενεια του, την καθημερινοτητα του, τα προβληματα του και πολλα πολλα αλλα.

Ειλικρινα τον ευχαριστω απο καρδιας για τα οσα μου εχει πει τηλεφωνικα. :)

Καπου εδω θα σταματησω να γραφω, αν και το θεμα DINO ειναι ανεξαντλητο... :flower:

Ντινακο μου, ενα....

ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

...που εισαι μελος στο retromaniax, ευχομαι να τα 100στησεις και τα καλυτερα απο καρδιας!!!! :flower: :flower: :flower:
 
Πίσω
Μπλουζα