536. Τα θερινά σινεμαδάκια της γειτονιάς μου, στην περιοχή Ζωγράφου [σινέ Άνοιξη, σινέ Φλερύ κλπ] τα οποία ... εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν πια ...
537. Τα "Τραπεζάκια Έξω" του Σαββόπουλου
[συνεχίστε με άλλα τρία "80ς αγαπημένα" να ποστάρω ξανά, μιας κι έχω "μπόλικο πράμα" να βγάλω εδώ .... Ο κανόνας που διάβασα στην αρχή του τόπικ είναι : "μέχρι τρία αγαπημένα ο καθένας" !!! ] !!!
+10000000 !!!! Σαλόνικα forever !!! Και έτσι ... η τριάδα μου θα συνεχιστεί με κάτι σαλονικιώτικο :
541. Το 0 - 0 του ΠΑΟΚ μέσα στο Μόναχο με αντίπαλο τη Μπάγερν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ [αποκλείσθηκε πολύ - πολύ - πολύ άδικα στα πέναλτι ... όσοι θυμούνται το ματς - και είναι πάρα πολλοί - ξέρουν τι εννοώ ... ] ....
542. Το "διπλό" της Λάρισας μέσα στο γήπεδο της Σερβέτ στην Ελβετία για το Κύπελλο Κυπελλούχων
543. Το Λίνφιλντ - Παναθηναϊκός 3 - 3 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών
541. Το 0 - 0 του ΠΑΟΚ μέσα στο Μόναχο με αντίπαλο τη Μπάγερν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ [αποκλείσθηκε πολύ - πολύ - πολύ άδικα στα πέναλτι ... όσοι θυμούνται το ματς - και είναι πάρα πολλοί - ξέρουν τι εννοώ ... ] ..
Το χάνει ο Δαμανάκης, συνεχίζονται τα πέναλτι, το χάνει στο 8-8 ο νεαρός -τότε - Μαλιούφας, 9-8 ο Πφαφ...
544. Ο Χρήστος Σαρτζετάκης
545. Οι πρώτες pubs
546. Ένα ωτοστόπ που έκανα στον παλιό δρόμο Ελασσόνας - Τυρνάβου και μετά από πολύ ώρα αναμονής, με πήρε ένα τρακτέρ! Δυόμιση ώρες στο τρακτέρ! recry:
548. Τα μουσικά διαλείμματα του Κρατικού Καναλιού [συνήθως απρόβλεπτα, προέκυπταν στα κενά του προγράμματος] που γέμιζαν με βιντεοκλίπς εκείνης της εποχής [Africa από Toto, Baby Jane από Rod Stewart, I love the night από Chris de Burgh κλπ κλπ].
549. Οι εκπομπές του Άκη Έβενη τα μεσημέρια στο ραδιόφωνο
Συνεχίζω, λοιπόν, κι εγώ με αγαπημένα 80ς σαλονικιώτικα πράγματα [τα οποία τα πρόλαβα στα τέλη των 80ς, οπότε και άρχισε η φοιτητική μου ζωή στη Θεσσαλονίκη] :
553. Η βεράντα του "εν Πλω" στην Καρόλου Ντηλ με θέα στο Θερμαϊκό
554. Το μπαράκι "Παραρλάμα" με τις μπλουζ / ροκ λάιβ μουσικές
555. Το μπαράκι "Μαντάτο" με τις τζαζ λάιβ μουσικές
556. Η μικρή μουσική σκηνή "Τήνελλα" με Νικόλα Παπάζογλου και Δουρδουμπάκη
557. Οι πρώτες δισκογραφικές παραγωγές της ΑΝΟ ΚΑΤΟ RECORDS